Kerstsingle ‘Kerstmis’ op Marco Borsato’s nieuwe cd

0

Morgen, 19 november 2010, komt ‘onze’ Marco met zijn nieuwe plaat. Dromen, durven, delen heet-ie. Deze Hollandsche Nieuwe bevat ook een kakelvers Kerstlied, voorzien van de niet bijzonder originele titel ‘Kerstmis’. Een echt Marco plaatje, waarin driehonderd keer ‘het is Kerstmis’ gezongen wordt en het bekende arrangement ondersteund wordt door een gospel koortje en wat kerstgeluidjes. Mij doet het nummer nog niet zoveel. Ik vind het eerlijkgezegd een beetje saai en eentonig. Zoals Arvid tegen me zei: ‘Is dit niet zo’n liedje wat je vaker moet horen?’ Laten we het hopen. Want horen zullen we het in december waarschijnlijk genoeg. What says you?

Bron foto boven dit artikel: Harold Versteeg | PhotoFresh.nl

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de oprichtster van Christmaholic. Ze is gek op Kerst, december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic.nl.

Reageer!