Kerstboom optuigen voor goed doel met Sky Radio

0

Als je van kerstmuziek houdt, dan stem je hoogstwaarschijnlijk in december af op Sky Radio (the Christmas station). Naast het gewone kanaal, heeft Sky ook een non-stopkanaal op internet met kerstmuziek.

Ook dit jaar houdt de zender weer de Christmas Tree for Charity-actie. BN’ers en een luisteraarsduo strijden tegen elkaar om de mooiste kerstboom op te zetten en proberen daarmee een leuk extraatje voor een goed doel te winnen. Op woensdag 8 december wordt de finale gehouden in Artis.

Meedoen kan!
Samen met een collega of vriend strijden voor een goed doel? Geef je op via de website van Sky Radio. Als je geluk hebt sta je 8 december tegenover onder andere Nick & Simon (EduKans) en Tooske en Bastiaan Ragas (De Regenboogboom) aan een kerstboom te werken.

Wat valt er te winnen?
Als jouw kerstboom als mooiste wordt bevonden krijg jouw goede doel €10.000 én een radiocampagne op Sky Radio t.w.v. € 25.000. De tweede prijs is €5.000 en de derde prijs €2.500.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!