Kerst op de Keukenhof in december 2010

0

Kasteel de Keukenhof verandert van 9 december t/m 12 december 2010 in een kersttafereel. De kamers van het het kasteel zijn in klassieke kerstsfeer ingericht. Eettafels zijn gedekt met zilver, porselien en kristal en traditionele kerstkleuren versieren de ruimtes.

Kerstmarkt op het landgoed
Op het landgoed bij het Kasteel zullen vele standhouders hun vaardigheden en producten laten zien. Er zijn bijna honderd pagode-tenten kerstartikelen verkocht worden, maar ook ambachtslieden die deze producten maken. In feite dus sfeer proeven voor kijkers, kopers en aanbieders. Wanneer het gaat schemeren verandert de totale omgeving. Het landgoed verandert in een WinterWonderland dankzij duizenden kleine lichtjes. Het Kasteel is niet het enige gebouw waar iets te doen is tijdens dit kerstevenement. Ook het stijlvol gerestaureerde Koetshuis wordt geopend. Binnen wacht je een bloemenshow in kerstsferen.

Tot zover het promotiepraatje. Onderstaand filmpje geeft een korte (of eigenlijk vrij lange) impressie van de kerstmarkt. Mij maakt het niet bijzonder enthousiast, maar de videokwaliteit kan misleidend zijn. Misschien ga ik het kasteel dit jaar een bezoek brengen. Jullie ervaringen zijn in elk geval meer dan welkom!

Openingstijden: 11.00 tot 19.00 uur (op vrijdag zelfs tot 22.00 uur) en de entree is € 6,50,-. Als je kaarten wil kopen, kijk dan op www.kasteelkeukenhof.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo