Trend Kerst 2010 #2: kleurrijk, vrolijk & etnisch

0

Felle kleuren als blauw, roze, oranje en groen. Glimkleuren als goud, witgoud en zilver. Sleutels, veren, bloemen, maskers. Houten speelgoed, carnavalsattributen, je kunt het zo gek niet bedenken of het mag in de boom!

Deze trend is extravaganza to the max. Je kunt meerdere kanten op. Gewoon kleurrijk met verschillende kleuren ballen, speels en vrolijk met kinderspeelgoed en houten poppetjes of etnisch a la 1001 nacht! In deze laatste stijl heeft vooral de Bijenkorf een uitgebreide collectie ballen en andere versiersels, waaronder zoals sleutels, kaarten en schaakstukken (waarvan sommigen ontworpen door Marlies Dekkers).

Hieronder wat foto’s ter inspiratie:

Foto 1 t/m 4: Bijenkorf
Foto 5 en 6: Tuincentrum Coppelmans
Foto 7: Xenos

Voor meer inspiratie, bekijk de andere artikelen over trends in kerstversiering in 2010.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo