Trend Kerst 2010 #3: Landelijk paars

1

Deze trend staat garant voor een romantische, landelijke sfeer in je huis. Het grote voordeel is dat de kleuren niet specifiek bij kerst passen, dus accessoires als kussentjes en kaarsen kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

De ingrediënten voor deze stijl: allerlei kleuren paars, van knal tot lavendel, en misschien zelfs warmroze, aangevuld met bruintinten, grijstinten en gebroken wit. Het resultaat: een rustige, rustieke en warme kerstsfeer. Hieronder wat foto’s ter inspiratie.

Fotos:

Foto 1 t/m 5: Tuincentrum Coppelmans
Foto 6: Eigen Stekje Eindhoven

Voor meer inspiratie, ga naar de andere artikelen over kerstversiering.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!