Trend Kerst 2010 #4: Landelijk, romantisch en licht

2

Romantisch en landelijk is helemaal in deze Kerst. Naast de versie met paars als accentkleur, is er ook een rustigere variant met de nadruk op wit-, grijs- en bruintinten. Voor degenen die het merk kennen: een beetje in de stijl van Riviera Maison gemixt met brocante en klassieke elementen. Deze trend is lekker huiselijk, warm, winters en romantisch. Kerststerren, hartjes, rendieren en sneeuwvlokjes zijn favoriet. Het feestelijke effect bereik je door de toevoeging van witte glitters, zilveraccenten en glimmende nepedelstenen.

Hieronder wat foto’s ter inspiratie:

Foto 1 t/m 9: Coppelmans Tuincentrum
Foto 10 t.m 13: Riviera Maison

Voor meer inspiratie, ga naar de andere artikelen over kerstversiering.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Ik vind dit wel heel erg lijken op #1: White Christmas… maar goed, ik ben een man.

    Komt mijn stijl “Vanalles wat” ook nog aan de orde of is dat te weinig fashionable voor deze blog?

    • Heb je gelijk in. #1 is echt wit, deze stijl heeft meer aandacht voor bruin- en grijstinten. Maar je hebt gelijk; ze lijken erg veel op elkaar!