Trend Kerst 2010 #5: Traditioneel rood wit en groen

0

Vraag een gemiddelde Amerikaan of Brit hoe kerstversiering eruit ziet en er wordt ongetwijfeld gesproken over stockings, wollen truien met rendieren en rood-wit gestreepte zuurstokjes. De traditionele kerststijl kenmerkt zich dan ook door de kleuren groen, rood en wit.

Het grootste voordeel van deze stijl: het is altijd goed en staat garant voor een authentieke kerstsfeer. Gebruik in deze stijl nepsneeuw, verschillende soorten (matte, glanzende en glitterende) rode en witte ballen, stoffen figuren zoals gevulde hartjes en sterretjes, maar ook knuffeltjes en een paar houten vormen.

Hieronder wat foto’s ter inspiratie:

Foto’s:
Foto 1: H&M home
Foto 2 en 3: Xenos
Foto 4 en 5: Coppelmans tuincentrum
Foto 6: Eigen Stekje (Eindhoven)
Foto 7 t/m 11: Coppelmans tuincentrum

Voor meer inspiratie, bekijk de andere artikelen over trends in kerstversiering in 2010.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!