Verkiezing: Mooiste Kerstboom 2010. Win een kerstpakket!

2

Vorig jaar stuurden tientallen mensen een foto  van hun kerstboom in op Writeaholic.nl. Dit jaar verplaatst de kerstboomverzameling zich naar Christmaholic.nl. Maar dan net effe anders: in de vorm van een verkiezing! De mooiste of leukste kerstboom wint een Christmaholic kerstpakket. Nummers 2 en 3 ontvangen uiteraard een toepasselijke troostprijs.

Hoe werkt het?
Wat moet je doen om kans te maken op het Christmaholic kerstpakket? Stuur een foto van jouw eigen boom in via het contactformulier. Alle ingezonden foto’s zullen hier onder het artikel worden geplaatst. Op 27 december maak ik de genomineerde kerstbomen bekend. Vervolgens kun je via een poll op deze website stemmen op jouw favoriete kerstboom. Op 6 januari 2011 (Drie Koningen) wordt de winnaar bekend gemaakt. Later deze maand wordt bekend wat er onder andere in het kerstpakket zit.

Spelregels

  • Stuur een foto van je kerstboom in via het contactformulier. Bomen die op een andere manier worden ingediend, tellen helaas niet mee.
  • Minimale leeftijd inzender: 16 jaar
  • Alle kerstbomen; ook alternatieve (bijv. houten) dingen mee naar de prijs!
  • De actieperiode (waarin je de foto kunt inzenden) loopt van 10 december t/m 26 december 2010.
  • Maximaal 1 kerstboom per persoon.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd (behalve de bekendmaking van de uitslag op deze website en via e-mail)
  • Medewerkers van Christmaholic.nl zijn uitgesloten van deelname

Inspiratie nodig bij het versieren van je boom? Check de artikelen over kerstversiering!

De deelnemende bomen:

Danielle BoekholtNina van MollStephanie van den OostenNicole de Koning

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Leuke actie! Zou graag een foto van mijn eigen kerstboom opsturen maar of dat nu wel of niet mag, is me niet geheel duidelijk als ik de spelregels lees;) Mag ik een inzending namens het werk doen?

    • Nee jij mag niet meedoen 😉 Dat zou belangenverstrengeling betekenen. Laat een collega de kerstboom namens het werk maar insturen 😉