3D-kerstprojectie bij Bijenkorf Rotterdam

0

Tijdens de Kerst pakt de Bijenkorf feestelijk uit met een adembenemende Kerstgroet in 3D-projectie op de gevel van de Bijenkorf Rotterdam. Op dinsdag 21 december om 17:00 uur kun je de officiële start van dit bijzondere evenement live meemaken. Op dat tijdstip verandert de Bijenkorf Rotterdam in een lichtsprookje zoals je dat, volgens de Bijenkorf, nog nooit gezien hebt.

Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je dinsdag 21 december om 16.45 uur bij het podium op de Van Oldenbarneveltplaats aan de zijkant van de Bijenkorf Rotterdam bent. Aansluitend is er een feestelijke koopavond tot 21.00 uur en krijg je een glaasje bubbels. Lukt het je niet om er op dit tijdstip bij te zijn? De Kerstprojectie blijft elke avond t/m donderdag 23 december te zien. Neem in ieder geval je camera mee want de Bijenkorf organiseert ook nog een leuke fotowedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo