Trend kerst 2010 #6: Modern met zwart, paars en zilver

0

Paars is een veelzijdige kleur. Naast de landelijke paarse trend kun je met paars ook de totaal andere kant op. Gecombineerd met strakke lijnen, zwart, zilver en veel glim krijg je een glamourous en strak effect. Als je de kerstdecoratie iets neutraler wil houden, gebruik je geen paars, maar alleen zwart, wit en zilver. Strasssteentjes, diamantjes en andere glimmers mogen aan deze stijl absoluut niet ontbreken. Bij de H&M, Hema en Bijenkorf kun je terecht voor deze moderne kerstversiering.

Een aantal foto’s ter inspiratie:

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo