Kerstboom verkiezing: and the nominees are…

15

10 december startte de kerstboom-van-het-jaarverkiezing 2010. En zoals beloofd, worden vandaag de genomineerde kerstbomen bekend gemaakt. Uit de 34 deelnemende bomen zijn 4 potentiele winnaars geselecteerd. And the nominees are…

1. Stefan Verhoeven
2. Judith van Breda
3. Karen
4. Noud de Greef

Scroll naar beneden om nog t/m 5 januari 2011 je stem uit te brengen! Op 6 januari wordt de winnende boom  bekend gemaakt!

1. Stefan Verhoeven2. Judith van Breda

3. Karen4. Noud de Greef

Er kan niet meer gestemd worden. De winnaar is Stefan Verhoeven, zie onderstaande print screen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

15 reacties

 1. He leuk! Genomineerd!

  Heb meteen een kort promofilmpje gemaakt, zie tikfout.nl. Dit jaar een kunstboom, vanwege de grijpgrage kinderhandjes en vooral ook mondjes. Een voordeel: kant en klaar met nepsneeuw eraan vast geplakt! Zoals je ziet een heel ander effect dat een groene boom. Roos en Saar hebben Manon meegeholpen met het decoreren: Er is slechts een enkele bal gesneuveld! In de boom naast ballen ook enkele vogels en grote bloemen: en dat is wel een prijs waard!

  Dus vind je onze boom ook mooi, stem dan even op onze inzending!

 2. Boom 1 van Stefan Verhoeven vind ik het meest bijzondere.. Lekker buiten het normale treden en gewoon op het plafond.. Duidelijk mijn nummer 1 en hoe dan ook de meest bijzonder en unieke van de 4!

 3. Zo te zien is het stemmen ietwat fraudegevoelig… Nu schiet Stefan uit het niets ineens omhoog… Laten we het er maar op houden dat hij net als Judith zijn collegas op het werk ingeschakeld heeft. Jammer. Stemmen draait weer gewoon om diegene met de meeste PC’s in de buurt.

 4. Moeilijk, moeilijk… De kerstboom op z’n kop, dat was een paar jaar terug al een rage, zo heel bijzonder is het ook weer niet. Die van Judith vind ik iets te chaotisch met al die kleuren door elkaar. Karen en Noud zijn het mooist, de een heel klassiek, de ander juist mooi modern met al die sneeuw. Ik ga toch voor die van Noud, die heeft iets nieuws, bijzonders, door die grote bloemen erin.

 5. @Bert: ” De kerstboom op z’n kop, dat was een paar jaar terug al een rage, zo heel bijzonder is het ook weer niet.” Boom 2, 3 en 4 zijn juist niet bijzonder. Ik tref bij verschillende mensen bomen aan die ik er meer uit vind springen dan boom 2, 3 en 4… En kerstbomen op de kop is nooit een rage geweest, heb dat alleen in winkels terug gezien, maar nog nooit bij iemand thuis. 🙂

  Mijn stem hebben jullie, boom 1.

 6. Zo te zien is het een nek aan nek race tussen 1 en 2 🙂 Ene moment is het boom 1 dan boom 2
  Mensen blijf dus stemmen op boom 1!! 🙂

  Momenteel staat boom 1 dik voor.. Kan bijna niet dat er in zo’n korte tijd nog zoveel stemmers voor boom 2 komen… Dus bij deze vind ik jou de winnaar!

  Go STEFAN!!
  Je verdiend het ! 🙂

 7. Zo te zien hebben we een winnaar 🙂
  Grappig dat de volgorde van de stemmers ook volgorde van winnaars is 😀

  Stefan gefeliciteerd! Terechte winnaar!!
  42% en daarna 32% ..

  Op naar de verkiezing voor volgende kerst 😛