Jaaroverzicht 2010! #proost

0

Het is 31 december 2010. En natuurlijk sluit ik ook dit jaar weer af met een jaaroverzicht in woord en beeld. 2010 was voor mij een geweldig jaar. Ik studeerde af bij de TU/e en hield daar een fantastische baan aan over. Ik kreeg een relatie met best friend Robert, maakte veel geweldige tripjes met hem en ging samenwonen…

Mijn goede voornemen voor 2011 is eigenlijk heel simpel: genieten. Van mijn kerel, ons huisje, familie, vrienden, mooie avonden, mijn baan, schrijven en bloggen… kortom: van het leven. Ik wens alle lezers van Writeaholic.nl en Christmaholic.nl een gezond, liefdevol, succesvol 2011! Op het volgende decennium! #proost

Mijn jaaroverzicht:

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo