Kerst 2011! Nog een paar nachtjes slapen…

0
Kerst 2011 op 1 november!

Het is vloeken in de kerk, half oktober al beginnen over Kerstmis. Nog geen twee weken geleden was het ruim 25 graden. En de Sint is er ook pas over ruim anderhalve maand. Toch ben ik al begonnen met de voorbereidingen van een nieuw Kerstseizoen. Op 1 november 2011 verklaart Christmaholic het seizoen officieel voor geopend! Nog een paar nachtjes slapen dus. Als je niet kunt wachten, kun je natuurlijk Christmaholic alvast gaan volgen op Twitter of fan worden op Facebook.

 

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo