Kerstmuziek: alvast in de stemming…

1

Oh how I love Christmas songs…

Ik ben ongetwijfeld niet de enige die van kerstmuziek zo’n heerlijk, gezellig, vrolijk gevoel krijgt. Goed nieuws voor alle kerstmuziekliefhebbers; Sky Radio is alweer gestart met de digitale radiozender Sky Radio Christmas. Als je niet kunt wachten totdat Mariah Carey weer op de radio gedraaid wordt, zeker een aanrader! Ik heb daarnaast mijn favoriete kerstliedjes verzameld in een Youtube playlist.

Als je een CD zoekt met de mooiste kerstliedjes, dan is de CD Sky Radio Christmas Hits – de grootste kersthits ooit gemaakt, echt een aanrader. Q Music bracht in 2009 het nog altijd grappige verzamelalbum Foute Kerst CD uit, met de meest slechte kersthits en de allerslechtste covers ooit. Hieronder, om in de stemming te komen, alvast Andy Williams’ topper ‘It’s the most wonderful time of the year!’.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gFtb3EtjEic[/youtube]

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie