H&M opent Gift Store voor de feestdagen

2

Shopaholics: opgelet! In de kalvertoren in Amsterdam is vandaag de H&M Gift shop geopend. In de feestmaanden november en december kun je hier terecht voor allerlei kadootjes, van H&M Home artikelen tot accessoires, party outfits en make-up.

Je vindt er niet alleen cosmetica en party outfits, maar ook kussentjes, kaarshouders, tafelkleden en -lopers, pyjama’s en sokken/sloffen, hoodies en ga zo maar door. Echt winters en echt feestelijk dus! De H&M Gift store is, volgens zeggen, een waar winters paradijs. Ruim 160m2 aan kersinspiratie, kadootjes en meer. De gift shop is gevestigd naast de bestaande (enorm grote!) H&M in de Kalvertoren.

De H&M Gift store is dagelijks geopend van 31 oktober t/m het einde van het jaar. Openingstijden: ma 11:00 – 18:30, di – wo 10:00 – 18:30, do 10:00 – 21:00, vrij – za 10:00 – 19:00 en zo 12:00 – 19:00. Adres: Kalverstraat 200.

Wanneer ga jij?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties