Kerstballen breien (bij de Bijenkorf)

8

Gebreide kerstballen zijn hot! De twee bijzonder exentrieke Noorse en Zweedse auteurs van het breiboek ‘Kerstballen breien met Arne en Carlos’ (ja, heus!) zijn aanstaande zaterdag in de Bijenkorf te Amsterdam!

Het klinkt misschien een beetje suf, maar gebreide ballen zien er eigenlijk best wel leuk uit en geven een heel gezellig effect in de boom. De Noorse en Zweedse Arne en Carlos zijn zaterdag 6 november in de Bijenkorf Amsterdam aanwezig om hun boek ‘Kerstballen breien met Arne en Carlos’ te signeren en breitips te geven.

Ook zullen zij, samen met het publiek, proberen om zoveel mogelijk kerstballen te breien. Het doel van die actie is om de gebreide ballen te schenken aan Serious Request, zodat zij de kerstballen kunnen veilen voor het goede doel van dit jaar: moeders in oorlogssituaties.

Waar? De Bijenkorf Amsterdam, afdeling Wonen/Kerstafdeling, 3e etage
Wanneer? Zondag 6 november 2011, 14.00-15.30 uur

Bekijk ook onderstaand filmpje van Arne en Carlos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FoDghBI3F34[/youtube]

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.