Verkiezing beste kerstwebshop!

0

De komende weken worden winkelstraten en  -etalages omgetoverd in sfeervolle kerststijl. Online winkels blijven daar toch relatief ver op achter. Statistieken laten zien dat mensen al snel na de laatste zomerdagen online op zoek gaan naar hun kerstaankopen van dit jaar. En wij, echte christmaholics, vinden dat natuurlijk eeuwig zonde!

Beste kerstwebshop

Omdat Byte Internet de webwinkels die wel slim inspelen op de vroege kerstvraag graag wil prijzen, is er de verkiezing Beste Kerstshop 2011 op www.beste-kerstshop.nl. De verkiezing is vorig jaar in het leven geroepen met de bedoeling om webshops die niets of weinig doen met de feestdagen eens flink wakker te schudden. Na de vele positieve reacties en aanmeldingen is er besloten deze ludieke verkiezing dit jaar te herhalen.

Vorig jaar kreeg de verkiezing aanmeldingen van succesvolle shops zoals bol.com en hema.nl,  maar ook veel kleinere webshops, zoals de winnaar van de Beste Kerstshop 2010 kerstkaartjesdrukkerij.nl, hadden zich aangemeld. Er is veel positieve aandacht uitgegaan naar de shops die op tijd hun online winkel aan kerst hadden aangepast. Dit waren mooie voorbeelden voor de shops die veel kansen hadden laten liggen door (te) laat hun shop te ‘kerstimizen’.

Hoe werkt het?

De verkiezing van 2011 hanteert dezelfde werkwijze als vorig jaar. Een onafhankelijke jury zal na de aanmeldingen 10 kerstshops nomineren en vanaf dat moment kan het publiek zijn stem uitbrengen op een favoriet. De shop die de meeste stemmen heeft weten te krijgen wordt benoemd tot de Beste Kerstshop 2011 en krijgt als prijs een jaar gratis Magento hosting of een iPad 2. Aanmelden of stemmen voor de verkiezing Beste Kerstshop 2011 kan op www.beste-kerstshop.nl. Heb je zelf een online shop? Op de Byte blog staat een artikel met praktische tips om je webshop goed voor te bereiden op de komende feestdagen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo