Christmaholic op Google+

0

Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn ze er dan: de brand pages van Facebook’s grootste concurrent: Google+. En natuurlijk heeft Christmaholic meteen een pagina aangemaakt. 

De brand pages werden gisterenavond gelanceerd en enkele uren later ook beschikbaar in Nederland. Natuurlijk hebben we ook meteen een brand page voor Christmaholic geregistreerd. Je kunt ons nu niet alleen volgen op Twitter, liken op Facebook, maar ook +1’en op Google+! Ook kun je de pagina toevoegen aan je circles, zodat je meteen op de hoogte blijft van alle Christmaholic updates!

Heb je al een Google+ profiel? +1 ons dan meteen en voeg ons toe aan je circles! Wil je meer weten over Google+ en de brand pages, neem dan vooral een kijkje op de website Googleplusworld.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo