Gezocht: mannelijke kerstspel-partner

3

Als gelukkige single kun je met de kerstdagen in aantocht heel veel alleen. Je kunt zorgen voor een gezellige kerstsfeer in je huis. Koopt een mooie boom op internet, hangt er leuke ballen en slingers in en zorgt voor de nodige knusse decoraties in de rest van je huis. Ook de kerstinkopen zijn geen probleem, je zorgt gewoon voor gezellig gezelschap onderweg. Op kerstavond een leuke ‘feel good’ kerstfilm en je bent helemaal gelukkig.

De planning
Dan wordt er gepland voor de kerstdagen. Gaat het op de 1ste of 2e kerstdag plaatsvinden? Het voordeel van single zijn is dat de dag echt totaal niet uitmaakt. Bij stelletjes wordt er ieder jaar weer heen en weer gebeld om de datums in te delen. Wanneer bij de ouders en wanneer bij de schoonouders? Nee, als single ben je gewoon blij als je ook nog een dag hebt om gewoon lekker in je huispak en slofjes onder je dekentje op de bank kunt kruipen met een heerlijk glaasje wijn.

Het kerstspel
Als de datum dan vast staat, wordt het tijd om je te gaan voorbereiden op kerst. Natuurlijk ben je al snel in het bezit van de leukste, grappigste en mooiste cadeautjes. Dat wordt gemakkelijk gemaakt, aangezien er gekozen is voor het kerstspel. Het kerstspel (ook wel bekend als Sinterklaasspel) houd in dat je cadeautjes haalt voor een bepaald budget voor zowel man als vrouw en met kerst een spel gaat spelen om de leukste cadeautjes (terug) te winnen. Door middel van kaartjes met opdrachten wordt er altijd echt ‘gestreden’ om de leukste cadeautjes. Op een kaartje kan o.a. staan dat je een cadeautje dat je in je bezit hebt moet ruilen, dat je van stoel moet ruilen met een willekeurig persoon en je cadeautjes die in je bezit zijn blijven liggen.

De kerstgedachte
De familie zit dan met een echte kerstgedachte klaar om het spel te gaan spelen; namelijk zoveel mogelijk leuke cadeautjes weer mee terug naar huis nemen. Hoe gaan ze dit voor elkaar krijgen? Juist! Door samen te spelen. Als je namelijk een partner hebt tijdens het spel, kun je met elkaar ruilen en heb je dubbel zoveel kans om met de ultieme cadeautjes naar huis te gaan.

De kerstspel-partner
Elk jaar neem ik mij voor om te zorgen voor een gewiekste kerst-spel-partner. Stad en land zoek ik het gehele jaar af naar de perfecte partner. Hij hoeft niet knap te zijn, niet de liefste op aarde (mag wel natuurlijk), maar een briljante man die zorgt voor een mooie buit op kerstdag. Het is nog maar een paar weken tot kerst en ik heb mijn kerst-man nog niet gevonden. Gelukkig ben ik dol op de kerstsfeer en kerst vieren met mijn familie, heb ik al een mooie boom besteld en liggen mijn huispak, slofjes en goede fles wijn al op mij te wachten. En ik heb nog een paar weken… ik kan altijd Twitter nog inzetten!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Desiree is een echte kerstgek, die midden in de zomer al kerstplaten draait. Met haar eigen bedrijf Deecommerce, zorgt zij in het dagelijkse leven voor succes met social media. Lees meer over Desiree op haar website of volg haar op Twitter.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

3 reacties