Sint vs. Santa: Radio 538 verkiest!

10

Ik hoorde deze week op de radio reclame voor de wedstrijd aller decemberwedstrijden: Sint vs. Santa. In welk team zit jij? Op www.sintofsanta2011.nl kun je je stem uitbrengen. Als echte Christmaholics, zitten wij natuurlijk allemaal in team Santa. Voor welk team kies jij?

Een kijkje op de website www.sidn.nl leert dat de actie is opgezet door Radio 538. Op de website kun je niet alleen stemmen op jouw favoriete bebaarde kadootjesbrenger, elk team (Team Sint en Team Santa) heeft ook nog eens een eigen Facebookpagina, waar je fan van kunt worden. Via die pagina houden beide heren je op de hoogte van de (gloeiendhete) strijd. Op dit moment heeft Sint een flinke voorrang op Santa. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! De uitslag wordt op 1 december ongetwijfeld groots aangekondigd door Radio 538.

In welk team zit jij?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

10 reacties

  1. Vertekend beeld, door deze blog ineens veel meer stemmen voor santa…..
    Klopt niets van, Santa is immers een amerikaanse verbastering van onze sinterklaas.
    Oftewel: Laat je niet overhalen om domweg op Santa te stemmen door dit blogje, denk na en stem met je hart. (Op Sint! 😉 )

  2. Als je alles weet over Sinterklaas dan wil je niets anders meer! Lees het kinderboek Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) dan weet je waarom!