Kerstversiering trend 2011: Ijskoud sneeuwwit

1

Vorig jaar hadden we (in elk geval in het Zuiden) voor het eerst in lange tijd weer een witte Kerst. Of dat dit jaar weer gaat gebeuren, is nog maar de vraag. Maar als je zeker wil zijn van een winterschoon landschap tijdens de kerstdagen, dan kies je natuurlijk voor een sneeuwwitte kerstboom!

Ben je een echte sneeuwgek? Dan kun je gaan voor 100% wit. Je kunt je helemaal uitleven. Witte ballen, ijskristallen, veren, vogeltjes, boa’s, ijsmannetjes, sterren en strikken. Je kunt tegenwoordig zelfs spierwitte (nep)kerstbomen kopen. Wil je toch een beetje kleur? Dan combineer je sneeuwwit met lila of (licht)blauw. Er zijn daarnaast genoeg grappige en schattige witte figuren te vinden (denk aan sneeuwmannen, kerstmannen of rendieren) om je huis mee te versieren. Hieronder wat foto’s ter inspiratie!

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie