Kerstversiering trend 2011: Romantisch Paars & Roze

2

Roze heeft iets zachts, iets liefs en vriendelijks. Een roze kerstboom is helemaal hot dit jaar. Bloemen, linten, zeepjes, veren, als het maar roze (of paars) is, dan is het goed! Zowel tuincentrum Coppelmans als de Intratuin hebben een ruime collectie roze & paarse kerstdecoraties, waarmee je jouw kerstboom (en de rest van je huis) omtovert in een zacht, romantisch en lief winterparadijs!

Roze is lief. Roze is zacht. Roze is zoet. Combineer het met (gebroken) wit, reflecterende spiegels, witte porseleinen beeldjes van engeltjes of hartjes, roze linten en eventueel wat glitter en je hebt een echte lieve, meisjesboom. Combineer het met paars (alle roze en paarstinten mogen!) en eventueel wat warme gouden ballen en je krijgt een warm en gezellig geheel. Vul een vaas met wat paarse en roze kerstballen, drapeer er een slinger van roze kerstlampjes doorheen en plaats de vaas op een kastje of tafel. Dek je tafel met een roze tafelkleed, plaats er kandelaren met roze of paarse kaarsen, vaasjes met nepbloemen of maretakjes op en bestrooi de tafel met wat nepsneeuw. Laat je inspireren door onderstaande foto’s, gemaakt bij Intratuin & Coppelmans!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

  1. Isabelle Roelandts op

    Helemaal m’n stijl! Combinatie van oudroze met wit en natuurelementen, dat maakt het plaatje helemaal af 🙂 Dankjewel voor de inspiratie!!!