Kerstversiering: Warme, herfstachtige jachtstijl

2

Ben je ook zo dol op de kleuren van de herfst? Aardtinten, warme bronzen, oranje en roodbruine kleuren? Oude bagagekisten, kaplaarzen, klassieke lederen meubels en (nagemaakte) opgezette dieren? Dan is deze warme, herfstachtige jachtstijl echt iets voor jou!

Denk herfst, denk jachtseizoen, denk de studeerkamer van je (over)grootvader en je zit helemaal op het juiste spoor. Alles kan! Kastanjes en takken, eikels, bladeren en pauwenveren. Met een gouden gloed of juist donkerbruin en donkerblauw, voor een mannelijker effect. Klassieke doosjes, oude klokken, rieten manden met stookhout, gedroogde bladeren, bloemen, bessentakken en boomvruchten, glinsterende bronzen veren, strikken en ballen. Zet een metalen standaard in je kamer met daarop een oud boek, duikel een ouderwetse caligrafeerset op, plaats een klassieke etagere op je eettafel met dennenappels of ander herfstachtig materiaal. Leef je uit! Laat je inspireren door onderstaande foto’s, gemaakt bij de Intratuin en bij tuincentrum Coppelmans.

 

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties

  1. Andrea van Geenen op

    En het leuke hiervan: het hoeft niet duur te zijn! Verzamel spulletjes in het bos, kijk rond bij opa en oma en je komt al een eind! 🙂