Kerstversiering Zwart & Goud: Theatraal Burlesque

0

Zwart, wit en glinsterend goud! Dat zijn de hoofdkleuren van deze spannende, theatrale stijl. Denk Dita von Teese, denk Betty Boop, denk Moulin Rouge et voila: de theatrale burlesque stijl is geboren. Een splinternieuwe, spannende en sexy trend!

Deze stijl is op en top glam! Versier je boom vooral niet alleen met gouden, witte en zwarte kerstballen, maar leef je helemaal uit met boa’s, zwart en wit kant, kleine bustieres, verentooien, gouden en zwarte pluche, sexy carnavaleske maskers, gouden ballen, schoentjes en kadootjes. Dim de lichten, zet geurige zwarte en gouden kaarsen neer en een vaas met grote zwarte en goude takken. Voor iets meer kleur combineer je met warmrode rozen, kaarsen, waxinelichthoudertjes etcetera. Als je voor deze stijl kiest, tover je je woonkamer (of slaapkamer!) om in de spannende kleedkamer van een sexy courtisane, maar dan in kerststijl natuurlijk! Ideaal voor wie met kerst het liefst helemaal over the top gaat! Laat je inspireren door onderstaande foto’s, gemaakt bij de Intratuin.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!