Natasha Bedingfield zingt kerstnummer Coca-Cola reclame

2

Ook dit jaar komt Coca Cola weer met een prachtige kerstcommercial. Dit jaar wordt het veelgedraaide ‘kerstnummer’ voor onder die reclame ingezongen door niemand minder dan Natasha Bedingfield. Zij zingt hét nummer voor de beroemde reclamespots die dit jaar wereldwijd op radio en televisie worden uitgezonden.

Het liedje Shake Up Christmas werd in 2010 geïntroduceerd als de nieuwe kerstsong van Coca-Cola, toen gezongen door de band Train (zie hieronder). Het nummer is geschreven en geproduceerd door Butch Walker, die eerder ook meeschreef aan de Coca-Cola-tune Open Happiness.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc[/youtube]

Natasha Bedingfield heeft het nummer in zes talen opgenomen; in het Engels, Spaans, Frans, Filipijns, Oekraïens en in het Swahili. Geen kleinigheidje dus! “Ze waren allemaal moeilijk,” vindt de Britse zangeres, “maar terwijl ik het liedje in elk van die talen zong, kreeg het telkens een ander karakter.”

Volgens Natasha heeft Kerst veel verschillende ‘lagen’. Het is volgens de zangeres de mooiste tijd van het jaar, waar we samenzijn met onze familie, maar het op een gegeven moment toch ook vaak ‘messy’ wordt. “Ik vind het leuk dat de campagne gaat over de ‘highs en lows’ van het kerstseizoen, over wat familie betekent en hoe ingewikkeld én geweldig dat is. Je kunt het één niet hebben, zonder het ander. Veel van onze favoriete herinneringen ontstaan tijdens de Kerstdagen!”

Bekijk en beluister hieronder de nieuwe kerstcommercial van Coca-Cola. Wat vind jij ervan?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=auAaJ2T19aY[/youtube]

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

2 reacties