I ♥ kerstliedjes! Win €15 euro aan (kerst)muziek!

19

Kerstmuziek; de een heeft er een hekel aan, voor de ander kunnen de kerstliedjes niet vroeg genoeg op de radio gedraaid worden. Het is inmiddels december, dus het mag! Elsbeth schreef al eerder een artikel over kerstliedjes die je echt niet wil missen, zeker een aanrader als je de bestaande kerstliedjes een beetje beu bent.

Hou je van grappige liedjes, dan moet je zeker deze verzameling komische kerstnummers eens beluisteren (Huffington Post). Vooral ‘Present face’ van Garfunkel en Oates (over het gezicht dat je trekt als je een cadeautje krijgt dat je echt helemaal niets vindt, maar het toch niet wil laten merken) is hilarisch (met dank aan Anne voor de suggestie!).

Spotify

Voor degenen die Spotify hebben, Christmaholic heeft speciaal voor jou deze Spotify playlist aangelegd met de mooiste kerstnummers. Denk onder andere aan Michael Bublé’s nieuwe single Cold December Night, echt een topper. Heb je nog geen Spotify? Het is echt geweldig! Je kunt gratis luisteren naar meer dan 13 miljoen nummers. Deze playlist is dan zeker een mooie aanleiding om een account aan te maken!

WINACTIE!!

Gebruik je iTunes, Spotify of ‘ouderwetse cd’s’? Het maakt niet uit! Deze week win je bij Christmaholic €15 euro aan muziek in Spotifytegoed, een iTunes cadeaucard of een Bol.com cadeaubon! €15,00 om jouw favoriete kerstmuziek of -cd te kunnen aanschaffen! Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder uiterlijk vrijdag 9 december in een reactie laten weten welke cd of welk kerstliedje jij zou willen luisteren deze kerst. Wij tippen in elk geval Lady Gaga’s mini-album A very Gaga Holiday.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=06jP-KFWCV4[/youtube]

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

19 reacties

      • He Fliertie en Elise! Familie Flier natuurlijk Bedankt voor je leuke en lieve bhrciet. Ik wens jullie uiteraard een heerlijk 2011 toe met alle goeds voor allebei en samen!Ik ben nu een paar daagjes in KL, best even wennen na Australie! Ik ga mijn verhaal snel schrijven, misschien wat herkenning voor jullie Doe de groeten aan Jessica van me en ik zie jullie over een poosje!Liefs Roos

  1. Ik ga voor heerlijk afgezaagd, maar o zo lekker om heel hard te draaien en mee te bleren: All I want for Christmas van Mariah Carey!