Cadeauidee: Webshop Giftcard + winactie!

19

Uit onderzoek blijkt dat we met zijn allen steeds meer online onze kerstinkopen doen. En dat is natuurlijk niet zo gek. Je hoeft er niet voor naar buiten, je hoeft jezelf niet door massa’s mensen heen te wurmen of urenlang in de rij te staan. Wil je een echt uniek cadeau? Dan shop je niet alleen in de grote bekende webshops, maar juist in de kleinere, onbekende webshops met unieke producten!

Webshop Giftcard

Als je nog niet precies weet wat je wil geven aan je geliefden, dan is een cadeaubon (tegenwoordig vaak in de vorm van een giftcard) een super slim idee. Bijna alle grote winkels hebben een eigen giftcard, die je zowel online als offline kunt uitgeven. Ook zijn er giftcards die je op verschillende plekken kunt uitgeven. Denk aan de Fashioncheque of de VVV cadeaubon. Wil je een keer iets heel anders, dan is de nieuwe Webshop Giftcard een leuk cadeauidee! Zoals de naam het al zegt, is de Webshop Giftcard een giftcard met een bedrag naar keuze, die je kunt uitgeven in diverse aangesloten webshops. Lekker onderuitgezakt met je laptop met een kerstmuziekje op shoppen! Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd kinderboek of straatnaambord van het Sprookjesatelier of een leuke armband via Ciraad.

Winactie!

Christmaholic.nl mag 2 Webshop Giftcards ter waarde van โ‚ฌ30 weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is hieronder in een reactie laten weten wat jij zo leuk vindt aan webshoppen! Je kunt de giftcard natuurlijk zelf uitgeven of je doet hem weer cadeau aan een van je geliefden. Wat jij wil! Deze actie loopt t/m vrijdag 23 december. Christmaholic.nl neemt contact op met de winnaars!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeรซn en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nรณg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

19 reacties

 1. wat ik zo leuk vindt aan webshoppen?

  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alles!haha
  ik zit achter mn pctje en zoek alles uit en wil alles hebben.
  zeker met kerst is het ideaal om te webshoppen,alle produkten met elkaar vergelijken en de leukste,mooiste en goedkoopste deal te pakken te krijgen.
  als ik de cadeaucard win,dan weet ik nu al dat ik heerlijk op t web weer naar kadootjes ga zoeken.

 2. Het leuke aan webshoppen vind ik het wachten op het pakketje met de bestelling! Ik vind het altijd zo spannend om iedere keer in de brievenbus te kijken of om op te letten of de pakketservice niet langs je deur rijdt als ik een bestelling verwacht! En dan is er natuurlijk nog het uitpakken en hopen dat het in het echt net zo mooi is als op het plaatje… Meestal wel! ๐Ÿ™‚

 3. Het leuke aan webshoppen is voor mij, heerlijk in mijn warme huisje een leuke keuze maken en niet bij de kassa alle prive gesprekken van de verkoopsters hoef aan te horen.

 4. Het leuke van webshoppen is verdwalen tussen de digitale schappen van al dat moois wat op internet te koop is. Om vervolgens of te veel in je shoppingcart te stoppen of een nog langer verlanglijstje te creรซren.

 5. Wauw, wat een superleuke actie!
  Wat ik het leukst vind aan het webshoppen is iets wat elke vrouw wel herkend: het shoppen natuurlijk!!! ๐Ÿ™‚ Want wat is er nu leuker voor een shopaholic dan het snuisteren tussen al die shops en shoppen wat je hertje begeert? ๐Ÿ˜‰

  Liefs,
  Nathalie

 6. Wat ik zo leuk vind aan webshoppen is dat alles zo gestructureerd zichtbaar is:D
  je hoeft niet 1001 overhoopliggende kledingrekken langs om precies dat truitje in die kleur en in die maat te vinden:D
  Je ziet gewoon meteen of het er is of niet;)
  En zo niet, dan kun je t fijn bestellen, helemaal geweldig natuurlijk !!

  En iets anders wat ik ook heel erg fijn vind is, dat je de kleren thuis bezorgd krijgt en dan lekker in je mega grote pashok (je slaapkamer) die kleren kunt passen ๐Ÿ˜‰ Veel beter dan zo’n mini pashokje in de winkel xD

 7. Wat zo leuk is aan webshoppen is dat je zelfs op het allerlaatste moment snel nog een cadeau kan regelen voor iemand die jarig is, of de juiste kleding voor het feest regelen. En.. natuurlijk niet te vergeten dat wanneer je ziek thuis zit, of met een gebroken been of zo.. dan kun je je boodschappen ook nog bestellen bij een webshop en thuis laten bezorgen. En het moment dat je dan het pakketje in huis krijgt, altijd weer leuk vooral met 3 nieuwsgierige kindjes om me heen!

 8. Andrea van Geenen op

  Ik vind het leukst aan webshoppen dat je extra voorpret hebt doordat je weet dat je pakje er bijna aan gaat komen! Balen als de postbode erg lang op zich laat wachten, maar je even extra verheugen heeft wel iets. Als het om kleding gaat: niet dringen voor de pashokjes, aan een limiet qua kledingstukken zitten. Gewoon een hele zooi laten komen en lekker passen maar. En online vind ik toch vaak makkelijker die speciale cadeautjes waar je in de winkel heeeeel lang naar moet zoeken. Bovendien (en dan houd ik echt op) kun je dag en nacht shoppen i.p.v. enkel overdag of tijdens de drukke koopavond.
  En nu maar hopen op zo’n leuke shoppingcard :-D…

  • Oh ja, dat is ook zo fijn! Gewoon een hele hoop bestellen en vervolgens lekker op je gemak passen zonder die slechte paskamerbelichting! En wat niet past allemaal terugsturen zonder het huis uit te hoeven komen. Behalve om naar het postkantoor te gaan dan natuurlijk, haha ๐Ÿ˜‰ Love it!

 9. Met name bij kleding heb ik nogal moeite met meteen beslissen. Bij webshoppen geen probleem; desnoods stuur ik mezelf een printscreen, zodat ik af en toe kan kijken. Daarnaast is het makkelijk vergelijken. Even goochelen en zien of het artikel elders goedkoper te krijgen is.

 10. Ik ben dol op webshoppen. Ik doe niet anders ๐Ÿ™‚
  Kleding, cadeautjes en mijn Lush-voorraad: alles online. Ik houd niet van winkelen (ben slechte vrouw, ik weet het!), maar wel van online shoppen. Heerlijk, gewoon een momentje voor mezelf.

 11. Dat ik niet 10 straten terug hoef te lopen als ik me bedenk dat dat paar schoenen uit de eerste winkel toch echt het leukste was!! In plaats daarvan zijn 10 muisklikken toch een stuk beter te doen ๐Ÿ˜‰ En zo doende loop ik dus ook niet helemaal verregend/verwaaid/uitgeput de winkel binnen om er achter te komen dat mijn maat nรฉt uitverkocht is. Online shoppen is daarom een perfecte uitvinding voor mensen zoals ik; perfectionistisch, besluiteloos en met een slecht gevoel voor timing ๐Ÿ˜‰

 12. Het leuke aan webshoppen vind ik dat de winkels ineens 24/7 geopend zijn! Het maakt niet uit hoe laat het is, je kan toch lekker gaan rondsnuffelen thuis op je eigen bank. Een leuke bijkomstigheid vind ik ook dat je het geld al hebt uitgegeven en pas later een pakje ontvangt. Stiekem voelt het dan een beetje als een kadootje.

 13. Je familie/vrienden/kennissen iets kunnen sturen zonder dat je in Nederland bent. Dat is voor mij het leukste aan webshoppen. Het leuke is dat de personen die iets ontvangen ontzettend verrast zijn. jammer dat je hun reactie niet kunt zien.
  Natuurlijk kun je ook iets voor jezelf laten bezorgen op het adres van familie om het op te halen wanneer je weer in Nederland bent ๐Ÿ™‚
  Moest je vroeger iemand vragen om de stad in te gaan om iets leuks te gaan kopen en dat dan ook nog te bezorgen voor je, nu kun je zelf uitzoeken wat je wilt geven en het laten bezorgen.
  Kortom, webshoppen is een manier om toch iets te geven aan de personen in Nederland als je , zoals bij mij het geval is, in het buitenland zit.

 14. Webshoppen zorgt ervoor dat ik niet op de verkeerde tijd in de maand, tegen beter weten in, met kinderwagen per ongeluk tegen iedereens voeten aanrijd, de winkels huilvrij (lees ik-ga-hier-nu-op-de-grond-liggen-krijsen-want-ik-wil-hier-niet-zijn-vrij) blijven en dat ik kan passen zonder dat 18 jarige meisjes (maatje 0) mij vertwijfeld vragen of die vormeloze zak me lekker zit (why?).
  Daar blijf ik, en velen met mij, heel vrolijk van!

 15. Ik vind het heerlijk om vanaf de bank, laptopje op schoot, webshops af te struinen. Ik heb online ontzettend veel keus, en ik kan op die manier gemakkelijk prijzen en producten vergelijken. Vooral cadeaus en kleding koop ik online, ideaal!