Leuke, betaalbare gadgets voor onder de boom!

4

Het liefst vind je als gadgetfreak natuurlijk een Galaxy Nexus of een iPhone 4S onder de kerstboom, maar helaas heeft niet iedere kerstman budget voor zo’n groot cadeau. Heb je een broer, neef, schoonzus of opa die helemaal gadgetgek is? Dan zijn onderstaande gadgets (in verschillende prijscategorieën) zeker aanraders!

Orde op zaken in de kabelbrei

CableClip (review), CableDrop, CableBox, Cableyoyo van Bluelounge

Hangen er achter jouw tv of bureau ook tientallen kabels door elkaar? Heb jij ook zo’n la waar alle kabeltjes door elkaar in liggen, waardoor je de juiste nooit kunt vinden? Er zijn kleine handige hulpjes om je kabelbrei op te ruimen! Deze producten zijn zo ontworpen dat ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook doen waar ze voor gekocht zijn! Prijs: tussen de 10 en 20 euroDe Bluelounge producten worden in Nederland verkocht via 2moso (kijk hier voor een overzicht van alle webshops waar je de producten kunt kopen).

Geen nek- of schouderpijn als je lang gebruik maakt van je telefoon/tablet/laptop

Milo (review), Nest, Cool Feet (review)

Soms wil je dat je telefoon, tablet of laptop in een andere hoek staat, zodat je er makkelijker naar kan kijken/mee kan werken. Deze Blueloungeproducten doen dit voor je. Met de Milo kijk je op je telefoon filmpjes. De Nest maakt het makkelijker om op je tablet te typen en Cool Feet zorgen ervoor dat je polsen niet teveel gedraaid hoeven te zijn als je typt. Prijs: tussen de 10 en 20 euro. De Bluelounge producten worden in Nederland verkocht via 2moso (kijk hier voor een overzicht van alle webshops waar je de producten kunt kopen).

Nooit meer een telefoon of tablet zonder stroom

Zagg Sparq 2.0 (review), Duracell Oplader (review), Mophie Juice Pack Plus (review)

Telefoons en tablets kunnen vandaag de dag ontzettend veel. Helaas houdt de batterij van je device het vaak geen hele dag vol. Natuurlijk kun je een adapter meenemen en je telefoon opladen bij het eerste stopcontact dat je tegenkomt, maar je kunt ook je eigen kleine stroomcentrale meenemen en zo je apparaten van stroom blijven voorzien, zelfs op plekken zonder stopcontact! Waar je de Zagg en Duracell kunt gebruiken met ieder USB-apparaat, werkt de Mophie enkel met de iPhone. De prijs varieert per webshop, waarbij de Duracell Oplader al voor rond de 20 euro te koop is. Even goed zoeken dus!

Makkelijk games spelen op je iPad

Logitech Joystick for iPad (review)

Spelletjes spelen op een tablet is ontzettend leuk, maar de bediening is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Logitech de Joystick for iPad op de markt gebracht, waarmee het spelen van een spelletje net iets makkelijker moet worden. Prijs: rond de 15 euro.

Met warme handen toch je telefoon of tablet bedienen

AGloves, Odlo Running, Mujjo Touchscreen Gloves

Je handschoenen uitdoen om je telefoon of tablet te bedienen is geen leuke bezigheid. Zeker niet als het erg koud is of hard waait buiten. Met deze handschoenen is het mogelijk om én je handen warm te houden én je telefoon te bedienen. Ideaal voor koude winters! Prijs: rond de 15 euro.

Zappen & schrijven met je tablet

Surc (review), Voomote Zapper (review)

Vaak heb je je telefoon of tablet ook bij je als je tv aan het kijken bent. Met deze gadgets kun je je met je iPhone of iPad meteen ook je tv bedienen. Met de Surc tover je je iPhone om in een volwaardige afstandbediening. De Voomote Zapper werkt voor iPhone en iPad. Prijs: tussen de 60 en 75 euro.

Mini Stylus (review), Wacom Bamboo Stylus (review), Bamboo Stylus (review), Scribbly Marker iPad stylus

Een andere gadget die je tabletervaring verbetert, is een stylus. Met een stylus kun je schrijven en tekenen op je iPad of andere tablet. Op die manier kun je de tablet dus gebruiken om bijvoorbeeld makkelijker aantekeningen te maken tijdens een college of een vergadering. Prijs: vanaf 10 euro!

Giftcards voor muziek of apps

iTunes Giftcard, Spotify Giftcard

En tot slot, een giftcard voor de muziek- & appliefhebbers. Beide te koop bij de Albert Heijn en ontzettend handig als je niet weet wat je moet kopen voor iemand. Op deze manier geef je wel iets maar kan de ontvanger zelf kiezen wat hij/zij met het tegoed doet. Iedereen blij :).

Welk gadget wil of geef jij deze kerst?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Arvid Bux is gadgetfreak en Disney-fan. Op Christmaholic.nl schrijft hij over Disney, gadgets & apps rondom Kerstmis. Op Travel to the Magic deelt Arvid het laatste nieuws en inspiratie ondom de Disney-parken.

Reageer!

4 reacties

  1. Pingback: Betaalbare gadgets voor onder de kerstboom 2012 - Christmaholic.nl