Zalig kerstfeest!!!!

0

Happy X-Mas!!

En het is kerstmis! Eindelijk! Het meest bijzondere feest van het jaar! Het team van Christmaholic.nl wenst alle lezers en hun familie een zalige kerst! Geniet van elkaar, van de sfeer, de muziek, het prachtig versierde huis en de mooie kerstboom, het lekkere eten & drinken. Geniet van de gezelligheid, de cadeautjes, de mooie kleren die jij en je familie dragen. Geniet van het feit dat je nog een jaar samen kunt zijn met degenen die je lief hebt. Have yourself and your loved ones a very, very merry Christmas!

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo