Stem op jouw favoriete kerstboom!

8

Kerst is weer voorbij! Vandaag maken we de 5 genomineerde kerstbomen voor de verkiezing kerstboom van het jaar bekend. De 5 mooiste bomen dit jaar zijn van familie van Spaandonk, Irma Bonte, Barbara Hoekstra, M. Kort & Tonnie Stadhouders.

De 5 bomen!

Tot en met 5 januari kan er gestemd worden op de bomen. De boom die op dat moment de meeste stemmen heeft, wint! Maar ook voor de 2e en de 3e plek is er een prijs, gesponsord door Chocstar. Hieronder zie je de 5 genomineerde bomen op een rij. Maak een keus en breng uiterlijk 5 januari je stem uit op jouw favoriete boom!

[polldaddy poll=5792206]

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

8 reacties

 1. gestemd, maar fotografie doet heel veel. Ik heb voor het mooiste beeld gekozen (nr 4 met die kleurige bollen), maar puur omdat de sfeer en de foto erg goed zijn. Misschien is de boom wel heel saai en kaal als je ‘m live ziet. En is nr 3 een supergave boom, maar is de foto gewoon minder mooi… Ik opteer voor volgend jaar dan ook voor een fotograaf die overal een zelfde foto maakt bij mensen die hun boom opgeven, hatsjee!! 😉

 2. Melissa Nicolai-Beumer op

  Mooie bomen hoor….. Maar ik vind het niet eerlijk gaan. Op 7 december wordt er op deze site een bericht geplaatst dat vandaag 27 december, de 10 mooiste bomen bekend worden gemaakt. En vervolgens kijk ik en zie ik tot mijn verbazing dat er maar 5 bomen op staan waar je op kan stemmen… Niet helemaal eerlijk volgens mij… Zeker niet voor alle mensen die een foto hebben ingezonden… Including me…

  • Hoi melissa, je hebt helemaal gelijk. Het was een domme fout, die vorige week pas gecorrigeerd was en dat had ik inderdaad moeten aangeven! Excuses voor de verwarring!

 3. Eentje springt eruit, die van Irma. Heel iets anders, strak, sfeervol en uniek.
  Je zou hem bijna heel het jaar laten staan. Goed gedaan, Irma.
  Leuk initiatief, Saskia.

 4. he die boom van sloophout lijkt me een milieuvriendelijke ook nog
  maar er schuilt tegelijk een mooie boodschap van peis en vree in deze lieve mensen die hem maakten.
  veel succes bij Adrietje!