Wat zijn jouw goede voornemens? Win een fles bubbels!

0

Het is oudjaarsdag. Traditioneel de dag om je goede voornemens voor het volgende jaar op te schrijven. Ons goede voornemen voor 2012 is een nog mooier kerstseizoen! In 2012 beginnen we waarschijnlijk iets vroeger, in oktober, met nog meer winacties & leuke (nieuwe) rubrieken.  Als je wil meedenken over het nieuwe seizoen, ideetjes hebt of zelf ook wil gaan schrijven, dan kun je altijd contact opnemen!

Namens de bloggers van Christmaholic.nl wens ik jullie, lieve lezers, een geweldig, gezond, gelukkig, voorspoedig & grandioos 2012! Bedankt voor alle leuke, lieve reacties op dit blog, op Twitter en op Facebook. Ik hoop weer tot volgend jaar! We zijn ook heel benieuwd naar jouw goede voornemens. Laat het weten in een reactie op onze Facebookpagina en maak kans op een lekkere fles bubbels!

HAPPY NEWYEAR!!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!