Kerstboomverkiezing: and the winners are….

0

Het is alweer 6 januari, Drie Koningen, en alle stemmen zijn geteld! De winnende kerstbomen van de Christmaholic Kerstboom verkiezing van het jaar zijn bekend!

De uitslag!

Gefeliciteerd Irma Bonte, jij bent de overduidelijke winnaar met 131 stemmen! Familie van Spaandonk wint de tweede prijs met 49 stemmen en Tonnie Stadhouders wint met 33 stemmen de derde prijs! Jullie ontvangen alledrie een mooie cadeaubon van Chocstar, waar je zelf je Fair Trade chocoladereep kunt samenstellen! Geniet ervan!

Dag vriendjes en vriendinnetjes…

Met de bekendmaking van de winnaars is tevens het einde van dit seizoen op Christmaholic.nl. Ik zie jullie allemaal heel graag in oktober weer! Mocht je volgend jaar mee willen schrijven, denken of mee willen werken aan een winactie, dan kun je altijd mailen naar info@christmaholic.nl of contact opnemen via het contactformulier.

Namens het team van Christmaholic.nl, tot volgend seizoen!!!


Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo