Michael Bublé & Christina Aguilera op ‘A Very Special Christmas’

0

Kende je de cd-serie ‘A Very Special Christmas‘ al? Elk jaar met kerst komt er een nieuwe cd uit met prachtige kerstliedjes. De eerste versie kwam uit in 1987, en bevatte liedjes als ‘Christmas (Baby Please Come Home)’ van U2 en ‘Winter Wonderland’ door de Eurythmics, Madonna’s versie van ‘Santa Baby’ en, heel bijzonder, Run-D.M.C’s ‘Christmas In Hollis’. De opbrengsten van de jaarlijkse kerstcd gaan naar de Special Olympics. Speciaal voor de 25ste verjaardag komen er twee nieuwe versies uit.

A Very Special CD

Voor kerst 2012 komen zowel ‘A Very Special Christmas 25th Anniversary’ en ‘A Very Special Christmas: Bringing Peace On Earth’ uit, beide op 16 Oktober. En niemand minder dan Michael Buble en Christina Aguilera zullen een nummer inzingen voor de cd’s. Als er iemand weet hoe je kerstliedjes moet inzingen, dan is het onze MB wel. Vorig jaar verkocht zijn kerstalbum in de VS maar liefst 2,4 miljoen exemplaren. Ook Train, The Band Perry, Jason Mraz, Cheap Trick en Amy Grant zullen op de kerstcd voor het goede doel te vinden zijn. Wat ons betreft iets om naar uit te kijken!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo