Christmaholics gezocht!!

12

Natuurlijk ben je verdrietig dat het kouder en gurer wordt. Natuurlijk hoop je dat het nog even duurt voordat het echt herfst is. Natuurlijk ga je de zon de komende tijd heel erg missen. Maar kijk je, zodra het buiten koud en nat wordt, stiekem ook al uit naar de gezellige Decembermaand? Met haar feestjes, lichtjes, versiering en heerlijke eten? En vind je het leuk om te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Christmaholic

Christmaholic is de enige echte kerstsite van Nederland en België. Sinds 2009 vind je op Christmaholic de leukste artikelen over kerstversiering, de kersttraditie, creatieve kersttips, inspiratie voor kerstcadeau’s en nog veel meer. Lees hier meer over de site.

Schrijvers gezocht!

We zijn dus op zoek naar nieuw schrijftalent, zowel mannen als vrouwen. Schrijven voor Christmaholic is vrijblijvend en vrijwillig, je mag zelf bepalen waar je over schrijft en hoe vaak. Als het maar iets met kerst te maken heeft dus! We zijn specifiek op zoek naar schrijvers/schrijfsters voor de volgende onderwerpen:

 • christmaholics gezochtKerst & culinair: Bijvoorbeeld recepten, inspiratie voor het kerstdiner, tips & tricks etc.
 • Kerst  & creatief: Denk aan kerstversiering zelf maken, inpaktips, creatieve ideetjes voor het versieren van je huis of kerstboom, nieuwe producten om creatief aan de slag te gaan, kerststukjes maken etc.
 • Kerst Internationaal: Leuke artikelen over de kersttradities, -versieringen en -gewoontes in andere landen (het liefst geschreven door iemand die er woont of gewoond heeft of voor de kerst naar toe gaat)

Maar ook als je andere ideetjes hebt (zoals kerstmuziek & -films, shoppingtips voor kerstoutfits of -cadeaus en ga zo maar door), ben je van harte welkom! Als je naar een bepaald evenement wil, gerelateerd aan kerst, doen we ons best om perskaarten voor je te regelen. Natuurlijk vinden we het wel leuk als je daarna een verslagje schrijft voor de site.

Wil je voor Christmaholic schrijven? Neem dan zeker contact met ons op of laat hieronder een reactie achter!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

12 reacties

 1. Ik heb wel wat kerst verhalen te vertellen (Nederlands en Australisch) dus schrijf graag een stukje – wij Saskia’s staan elkaar bij!

 2. Beste Saskia,

  Op facebook kwam ik de oproep voor schrijvers tegen. Het lijkt me heerlijk om voor de site te schrijven. Zelf zit ik graag in de culinaire hoek, maar ik zag dat er op de site ook verhalen staan. Wie weet kan ik ook helpen bij het vinden van unieke kersttopics.

  Eva

  • @Eva en @Saskia, excuus voor de late reactie, door een technische fout waren jullie reacties niet geplaatst! Super dat jullie mee willen schrijven :-). Ik ga jullie zsm mailen met meer informatie!!

 3. Hoi Saskia,
  Terwijl ik de kerststerren haak, bij 35* C, zit ik me af te vragen wat de trends voor kerst 2012 in Nederland eigenlijk zijn en kom ik al websurfend bij jou terecht. Wat een leuke site! Terwijl ik rondneus, vraag ik me af hoe onze kerst er dit jaar uit gaat zien. Voor het eerst zonder kou, kids en kerstboom.
  En als je het leuk vind, wil ik daar best een stukje over schrijven;)

  Barbara.

 4. Ik wil super graag stukjes schrijven hier!! 😀 Ben gek op kerst hahaha.
  Weet veel inspiratie om stukjes te schrijven.. leuke kerstmarkten in tuincentrums rondom eindhoven en leuke recepten, versieringen!! 😀 😀
  Lijkt me super! Ik stuur ook wel een mailtje!

 5. Christmaholic, wat een fijne site!
  Ik ben dus niet de enige kerstfanaat die nu al de kerstkriebels opzoekt.

  Het lijkt mij leuk om stukjes te schrijven voor de site. Dit jaar staat een weekendje Dusseldorf en natuurlijk de bijbehorende kerstmarkt in de planning, genoeg om over te schrijven lijkt mij. Tevens maakt mijn Engelse achtergrond dat ik graag de Engelse tradities en gezelligheid overbreng naar de Nederlandse kerstfans!

  Let me know!

  Christmas greetings 🙂

 6. Beste Saskia,

  Ik ben ook een echte Christmaholic, overal versieringen, pakjes, uitgebreide diners, you name it, I’ve done it! maar dit jaar wordt een beetje anders….Ik heb nu een dochtertje dat kan kruipen en alles wil pakken…Het lijkt me leuk om een artikel, of een paar artikels, te schrijven over hoe ik dit ga oplossen: een over the top kerst combineren met kleine kinderen.

  Groetjes,
  Charlotte

 7. asha kocdemir bastian op

  Hai hai. Wat een leuke website en wat leuk om te zien dat er nog meer kerst fanaten zijn!
  Ik ben zelf 2 jaar geleden naar turkije verhuist om bij mijn turkse man te zijn, ik mis de nederlandse kerst heel erg. Bij mij klinkt de kerstmuziek het gehele jaar vanuit mijn mp3, heerlijk ontspannend om weg te dromen. Ik zou wel graag willen schrijven over de spirituele kant van de kerst. Het wegdromen van mensen, naar een wereld van vrede liefde en licht. Eigenlijk gaan we een beetje terug naar ons kindzijn met de kerst. Ik zou hier graag over willen en kunnen schrijven.
  Mijn karakter woorden zijn: kerst, winter, sneeuw ,chalets ,frankrijk, vrede, liefde, licht.

  Veel liefs en groetjes!