Nieuwe rubriek: Kerstliedje van de week!

0

Het is maandagochtend, druilerig en regenachtig. Je zit op kantoor of op school of je bent thuis druk bezig met de dagelijkse taken. En je denkt verlangend terug aan het weekend. Iedereen heeft er wel eens last van; de monday blues. Zelf werk ik vanaf huis en de beste manier om die maandagblues van me af te schudden is voor mij: een vrolijk kerstliedje luisteren!

Daarom zetten we vanaf deze week elke maandagochtend een kerstliedje in de spotlight. Bijzondere kerstliedjes, vergeten kerstliedjes, gewoon hele mooie uitvoeringen, nieuwe kerstnummers en echte gouwe ouwe. Alles komt voorbij.

Ronan Keating – Winter Song

Omdat het natuurlijk nog lang geen kerst is, starten we deze rubriek met een prachtig winters liedje; Winter Song van Ronan Keating. Het nummer staat op zijn album Winter Songs uit 2009, ook een echte aanrader. Het nummer is origineel geschreven en uitgevoerd door Sarah Bareilles en Ingrid Michaelsson. Ook erg mooi, maar wat mij betreft lang niet zo prachtig als deze versie. Sluit je ogen en waan je in warm cafe op een berg midden in een winters sneeuwlandschap met een mok hete thee of chocolademelk. In één woord; prachtig.

Gebruik je Spotify? Volg dan zeker deze Christmaholic playlist met de mooiste kerstliedjes. Natuurlijk wordt hij voortdurend geupdated met de nieuwste en meest bijzondere kerstnummers. Heb je een suggestie voor deze rubriek? Laat het dan weten in een reactie onder dit artikel of neem contact met ons op.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo