Kerstversiering trend 2012: Funky Folk & Disco!

8

In de sneakpreview las je het al; alle kleuren mogen dit jaar. En dan het liefst; al die kleuren bij en door elkaar. Deze stijl is kleurrijk, fel, speels & vrolijk. Polkadots, snoepjes, lolly’s, koekjes & cakejes en vilten versieringen in zoete, felle kleuren. En de boom; die is in elk geval niet groen! 

Vrolijke trend kerstdecoratie

Rode, roze, gouden, witte, zilveren, paarse, blauwe bomen; alle kleuren van de regenboog. Volgehangen met, jawel, alweer alle kleuren van de regenboog. Alles mag! Het voordeel van deze stijl kerstversiering? Je kunt je ‘gewone’ decoratieve spulletjes gebruiken en zelfs speelgoedknuffeltjes en kinderlijke decoraties (zoals Sesamstraatkarakters en Angry Birds hangers). Hartjes, bloemetjes, stoffen (gebreide of gehaakte) ballen, zelfs een tamboerijn misstaat in de funky boom niet. Kies je voor een zwarte, donkere achtergrond, dan krijgt deze stijl iets betoverends; de EFSA noemt deze trend ‘Witch Spell’.

versiering

Angry BirdsVilten decoraties

Gekleurde kaarshouders, felgekleurde vogelhuisjes, felle vazen met nepbloemen of glitterende veren; je kunt het zo gek (of felgekleurd) niet bedenken; of het kan. Bij deze trend horen ook de ‘eetbare’ decoraties; plastic snoepjes, lolly’s, cakejes en koekjes in felle kleuren.

Hou je van kleur, maar vind je zo’n felgekleurde boom net wat teveel van het goede, kies dan voor een witte boom. Met zo’n witte basis, volgehangen met gekleurde ballen, krijg je een leuk polkadot-effect.

Bekijk meer foto’s op Facebook

Meer foto’s in deze stijl vind je op onze Google+ pagina. Wat vind jij van deze funky disco stijl? Zou je zo’n stijl kerstversiering in jouw huis willen?

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

  1. Pingback: Kerstversiering fun, fel & feestelijk: ‘Witch Spell’ | Wonen

  2. Pingback: Kerstversiering fun, fel & feestelijk: ‘Witch Spell’ - Kosin

  3. Pingback: Trends Kerst 2012: wit, bont & rood!

  4. Pingback: Kerst Intratuin 2013: 4 trends kerstversiering - Christmaholic.nl