Win! 5×2 kaartjes voor KerstCreaties in Den Bosch

54

Al meer dan tien jaar is KerstCreaties dé creatieve beurs die het feestseizoen opent. Met 25.000 tot 30.000 bezoekers in vier dagen is deze kerst- en winterfair elk jaar weer een succes. KerstCreaties heeft dit jaar een speciaal thema: Betovering & Magie. De beurs vindt plaats van 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. En jij kunt 2 toegangskaarten winnen!

Inspirerende thema’s

Kerstsfeer in je huis en je tuin, feestmode en make-up, uiteenlopende kerstcadeaus én culinaire lekkernijen. Al deze thema’s bieden de bezoekers van KerstCreaties volop inspiratie voor de aankomende Kerst. Ook is er op de beurs een speciaal kinderthema met leuke workshops, activiteiten en producten speciaal voor de kleintjes.

KerstCreaties 2012Inspiratie & zelf doen

KerstCreaties staat in het teken van creativiteit, workshops, demonstraties, lifestyle en inspiratie. Het leuke aan deze beurs is dat je niet alleen kunt kijken en je kunt laten inspireren, je kunt ook zelf aan de slag. Zo zijn er workshops chocoladeletters versieren, decopatchen, kerstdecoraties maken, canvasdoeken bewerken of mini-albums maken en meer. Kijk op de site voor een overzicht van de te volgen workshops.

Witch Spell!

Eén van de trends voor deze Kerst wordt ook wel Witch Spell genoemd en krijgt speciale aandacht op KerstCreaties. De mysterieuze en betoverende uitstraling van deze trend komt op meerdere plekken op de beursvloer duidelijk naar voren. Zo is er een bloemschikwedstrijd met als thema Betoverende Taferelen. Daarnaast organiseert Mjam Taart! een speciale taartenwedstrijd onder de naam Magische Taarten. Ook de aankleding en uitstraling van de beurs krijgt een betoverend tintje…

KerstCreaties workshopPraktische informatie

Data: 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag avondopenstelling tot 21.00 uur

Toegangsprijs:

€ 11,50 p.p. (volwassenen)
€ 6,00 p.p. (avondkaart vrijdag 16.00 – 21.00 uur)
€ 5,00 p.p. (kinderen 4 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 3 jaar gratis entree

Win 2 Kaarten voor KerstCreaties 2012!

Je kunt je kaarten voor de beurs gewoon kopen, in de voorverkoop via www.kerstcreaties.nl of in een Primera-winkel en tijdens de beurs aan de kassa. Maar je kunt ze ook winnen! Christmaholic mag 5×2 kaarten weggeven aan haar lezers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is uiterlijk vrijdag 26 oktober hieronder in een reactie laten weten waarom jij die kaarten graag wil winnen. De redactie neemt via e-mail persoonlijk contact op met de winnaars.

Fotocredits: EFSA en Christmas House/Edelman

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

54 reacties

 1. Jeanine Romkema op

  Ik moet werken met de kerst, kan op beurs in kerststemming komen en het dan samen met mijn vriend al een beetje ‘vieren’ .

 2. Leuke manier om gelijkertijd creatief bezig te zijn en het huis gezellig te maken voor Kerst, en niet te vergeten sowieso al een leuk dagje uit!

 3. Linda Willemsen op

  Ik was altijd compleet verslaafd aan kerst. Het kon me niet gek genoeg. Tot drie jaar geleden mijn vader overleed op 24 december. Hij zou tweede kerstdag 75 zijn geworden. Sindsdien hoeft kerst voor mij niet meer. Alle plezier is er af. Nu heb ik een dochtertje van vijf voor wie ik dit jaar weer ga proberen om er toch iets van te maken, maar het zal nog lang duren voor ik er weer voor de volle honderd procent van kan genieten

 4. Ik zou weer eens heel graag naar deze beurs gaan. Het is een leuk dagje uit. En gelukkig wonen we er in de buurt. Ik en onze dochter zijn razend op alles wat maar met kerst te maken heeft.

 5. De winnaars van de kaartjes voor de beurs KerstCreatief zijn bekend! Gefeliciteerd Marjon, Stephanie, Wil, Angela & Marja Coolen, jullie ontvangen binnenkort een mail met twee e-tickets!

  Op vrijdag 9 november ben ik zelf aanwezig op KerstCreatief, mochten jullie er dan zijn, laat het dan even weten, dan ontmoeten we elkaar even!

  • Hoi Saskia!
   Leuk dat we je nog even gezien hebben! We hebben een erg leuk dagje uit gehad dankzij Christmaholic.nl! Nogmaals bedankt daarvoor!
   Liefs, Stephanie