Win! 5×2 kaartjes voor KerstCreaties in Den Bosch

54

Al meer dan tien jaar is KerstCreaties dé creatieve beurs die het feestseizoen opent. Met 25.000 tot 30.000 bezoekers in vier dagen is deze kerst- en winterfair elk jaar weer een succes. KerstCreaties heeft dit jaar een speciaal thema: Betovering & Magie. De beurs vindt plaats van 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. En jij kunt 2 toegangskaarten winnen!

Inspirerende thema’s

Kerstsfeer in je huis en je tuin, feestmode en make-up, uiteenlopende kerstcadeaus én culinaire lekkernijen. Al deze thema’s bieden de bezoekers van KerstCreaties volop inspiratie voor de aankomende Kerst. Ook is er op de beurs een speciaal kinderthema met leuke workshops, activiteiten en producten speciaal voor de kleintjes.

KerstCreaties 2012Inspiratie & zelf doen

KerstCreaties staat in het teken van creativiteit, workshops, demonstraties, lifestyle en inspiratie. Het leuke aan deze beurs is dat je niet alleen kunt kijken en je kunt laten inspireren, je kunt ook zelf aan de slag. Zo zijn er workshops chocoladeletters versieren, decopatchen, kerstdecoraties maken, canvasdoeken bewerken of mini-albums maken en meer. Kijk op de site voor een overzicht van de te volgen workshops.

Witch Spell!

Eén van de trends voor deze Kerst wordt ook wel Witch Spell genoemd en krijgt speciale aandacht op KerstCreaties. De mysterieuze en betoverende uitstraling van deze trend komt op meerdere plekken op de beursvloer duidelijk naar voren. Zo is er een bloemschikwedstrijd met als thema Betoverende Taferelen. Daarnaast organiseert Mjam Taart! een speciale taartenwedstrijd onder de naam Magische Taarten. Ook de aankleding en uitstraling van de beurs krijgt een betoverend tintje…

KerstCreaties workshopPraktische informatie

Data: 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag avondopenstelling tot 21.00 uur

Toegangsprijs:

€ 11,50 p.p. (volwassenen)
€ 6,00 p.p. (avondkaart vrijdag 16.00 – 21.00 uur)
€ 5,00 p.p. (kinderen 4 t/m 12 jaar)
Kinderen t/m 3 jaar gratis entree

Win 2 Kaarten voor KerstCreaties 2012!

Je kunt je kaarten voor de beurs gewoon kopen, in de voorverkoop via www.kerstcreaties.nl of in een Primera-winkel en tijdens de beurs aan de kassa. Maar je kunt ze ook winnen! Christmaholic mag 5×2 kaarten weggeven aan haar lezers. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is uiterlijk vrijdag 26 oktober hieronder in een reactie laten weten waarom jij die kaarten graag wil winnen. De redactie neemt via e-mail persoonlijk contact op met de winnaars.

Fotocredits: EFSA en Christmas House/Edelman

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

54 reacties

 1. Ik wil al jaren naar een kerstbeurs, maar tegen de tijd dat het zover is, heb ik er geen geld voor ;(
  Dan ga ik meteen weer plannen maken voor het jaar daarop..dan ga ik toch echt 😉
  Daarom zou ik zo graag die kaartjes willen winnen!
  Groetjes, Margot

 2. Conny Schoemaker op

  Echt top deze website ik kom al aardig in de stemming, Ik kom graag in aanmerking voor de kaartjes zodat ik zoveel mogelijk kerstgevoel kan krijgen hohoho

 3. Ja ikke ikke ikke … En waarom????? Uhhhhhhhh Nou omdat ik helemaal gek ben van kerst. Elk jaar een weekend met vriendinnen organiseer met hapjes drankjes, heel veel groen en maken wat je wilt. Zou op de beurs dus mega veel inspiratie op kunnen doen. Oke uhhhhhhhhh mijn huis in totale kerstsfeer is vanaf eind november en in mijn hoofd al vanaf begin november.. Uhhhh achter het schot uitpuilt van de kerstspullen en ik er geen genoeg van kan krijgen. Nou gewoon omdat kerst helemaal mijn ding is. Hihihihi. KAN NIET WACHTEN TOT IK MIJN SPULLEN ACHTER HET SCHOT VANDAAN KAN / MAG HALEN!!!! Doegieeeeeeee!!!!!!

 4. Gerda van Wijk op

  Een hele dag kerst proeven, dat wilt toch iedereen.
  Met door omstandigheden een te kleine portemonnee is het bezoeken van zo’n beurs één grote luxe.
  Wandelen door wat glimt en blinkt, geurt en kleurt. smaakt en raakt is iets waar je met gemak een jaar op teren kunt.
  en daarom maken jullie mij diep gelukkig met de kaartjes.
  groetjes

 5. Jolanda Brandsen op

  Lijkt me leuk om dat eens mee te maken! Ik zit normaal met deze evenementen in de nacht dienst nu ben ik vrij. En zou dus kunnen komen naar deze KerstCreaties.

  gr Jolanda Brandsen.

 6. Ik ben al heel mijn leven bezig geweest met Kerst , de versieringen in groen die ik uit het bos haal. De lekkere dingen bvb fruit die ik in de zomer inmaak voor de kerstperioden. De knutseltjes die ik maakte met de kinderen toen ze nog klein waren. Het breien van dé speciale kersttrui voor mijn jongens, en straks misschien ook voor mijn kleinkind. Het borduren van het mooie witte tafelkleed met elk jaar het nieuwe jaartal erbij. Het naaien van de kerstsokken voor mezelf, mijn gezin maar ook voor kennissen en vrienden die ze zo mooi vonden maar zelf niet konden naaien of geen tijd hadden Altijd druk in de weer voor die paar hele speciale weken in December. Ik ben op vele creatieve beurzen geweest maar nog nooit op deze kerstbeurs, en het lijkt me een fantastische ervaring om samen met mijn vriend daar rond te struinen naar nog meer spulletjes die de Kerst elk jaar weer prachtig maken. Dus de kaarten zijn meer dan welkom!!
  groeten en Vrolijk Kerstfeest van Jenny

 7. Ik kan niet wachten tot sinterklaas voorbij in; lekker aan de slag met de versieringen. Aangezien ik binnenkort werkloos ben, kan ik daar extra veel tijd aan besteden. Heel graag zou ik inspiratie op willen doen op deze beurs. Het thema vind ik in elk geval geweldig!

 8. Herfst…..het is doodstil in het bos als ik ‘s morgensvroeg onder al die prachtige najaarskleuren loop. De geur van het rottende hout, de verkleurde, bruine, rode en gele blaadjes waar ik als een klein kind door heenschop. Ik raap een dennenappel op en daar is het weer! Het begint onder in mijn buik te kriebelen: in gedachten zie ik een schaal met dennenappels met kleine, groene takjes op mijn buffetkast staan en ohh…die afgebroken tak met kleine kerstlichtjes en een paar zilveren balletjes voor op mijn tuintafel. Mos…ik moet most hebben voor een kerstkrans bij de voordeur! Het zit in de lucht: de voorbode voor de winter, de voorbode voor de mooiste tijd van het jaar: KERSTMIS! En zeker dit jaar, nu mijn familie is uitgebreid met het allermooiste kerstengeltje ter wereld: mijn kleindochter en ze voor het eerst bewust kerstmis beleeft! Wat wil ik graag met haar naar de kerstbeurs: de opvoeding kan niet vroeg genoeg beginnen. Ze zal de lichtjes, alle glinsterende ballen, de rijk gedecoreerde kerstbomen geweldig vinden. Ik ben ervan overtuigd dat je allereerste geuren en indrukken bepalend zijn voor bepaalde periodes of gebeurtenissen. Ze moet dezelfde kerst-addict worden als haar moeder, haar oma, haar overgrootmoeder! Ik wil met haar de allereerste kerstdecoraties maken, samen kerstkoekjes bakken, haar dat haast onverklaarbare, magische gevoel van Kerstmis geven. De manier waarop zij ‘oooohhhh’ kan zeggen als ze iets ziet wat ze heel mooi vindt en in haar handjes klapt is onbetaalbaar. Het duurt nog even voor ik mijn kerstboom kan opzetten dus van het idee dat ik ‘mijn meisje’ al weken eerder kan laten proeven aan het allermooiste feest van het jaar versterkt alleen maar het gevoel van hoe graag ik naar deze schitterende beurs wil.
  Merry Christmas!

 9. Ohhhhhh dit is pas leuk….. een kerstbeurs. Aangezien mijn man jarig is op 24 december (wat op zich een hele rare dag en moeilijke dag voor een feestje is)…….proberen we elk jaar iets speciaals van kerst te maken. Het is nl voor ons dus dubbelfeest. Dus wij zijn helemaal gek van kerstmis…….dus wie weet….ik duim!!!!

 10. Ik ben gewoon verliefd op kerstmis….en het valt me op dat mijn omgeving steeds meer anti-kerst wordt. Met een bezoek aan deze beurs vind ik wellicht inspiratie om anderen ook weer dat heerlijke kerstmisgevoel te bezorgen.

 11. Mijn moeder organiseert ieder jaar een kerstmarkt. Hoe leuk zou het zijn als ik haar mee kan nemen naar de kerst beurs om inspiratie op te doen?!

 12. Lijkt mij hartstikke leuk, en laat ik nou net die dagen vrij zijn( werk in de zorg) lijkt mij leuk om aantal ideen op te doen voor zowel thuis als voor op mn werk:) ook daar een gezellige liefdevolle kerst!

  Groetjes ashley

 13. Kerst en Magie. De 2 favorieten van mij bij elkaar! Hoe cool is dat! Lijkt me super om kaartjes te winnen voor deze beurs. Hier zou ik wel 4 dagen naar toe willen 🙂

  Onbegrijpbaar dat er mensen zijn die kerst niet leuk vinden! Kerst zelf is een soort van sprookje 🙂

 14. Chantal Mouton op

  Ik zou graag mijn moeder mee willen nemen.
  Al 26 jaar zorgt zij ervoor dat ik een geweldige kerst heb, en dat doet ze nog langer voor de rest van de familie.

  We zijn beide dol op kerst, en ik denk dat ik via deze wijze kan laten zien hoe dankbaar ik ben haar dochter te zijn!

 15. Ik zou het fantastisch vinden om deze beurs een keer te mogen bezoeken daar ik helemaal verzot ben op alles wat maar met kerst te maken heeft. In mijn dorp sta ik bekend om de eerste die haar kerstboom heeft staan. Ben zelfs zo ver gegaan om te solliciteren bij Keamingck te Aalten, groothandelaar in oa. kerstartikelen.

 16. jacqueline wanders op

  Halló nu zit ik wel goed . Vorig jaar heeft mijn dochter mij als verrassing mee genomen o was was dat leuk soy het graag dit naar een Anders om willen doen en haar mee suplen vragen groetjes Jacqueline

 17. Bijna november en het Kerstgevoel begint al langzaam onderhuids te gloeien
  Nog even en ik ga mijn atelier weer verbouwen.
  Thema dit jaar? WinterWerken!
  Nu nog de inspiratie – ik ga naar Den Bosch!

 18. ik vind december altijd het gezelligste van heel het jaar. versier altijd heel mijn huis en maak er echt een leuke sfeer van. ben nu al bezig met kerstkaarten maken. maar bedenk me nu ineens dat ik eigenlijk nog nooit op zo’n beurs ben geweest, eigenlijk schandalig!! daarom wil ik graag er naartoe, misschien kan ik nog wat leuke nieuwe ideeen opdoen

 19. Ik word 25 december 22 jaar oud en ik zou hier graag naartoe gaan met mijn moeder! Natuurlijk krijg ik met kerst ieder jaar cadeautjes en daarom vieren we kerst zonder cadeaus! Alleen al daarom verdiend mijn moeder eens een leuk cadeau, namelijk een dagje uit in ons eigen Brabant!

 20. albertina van diepen op

  ik vind de kerst een geweldige tijd!de winkels staan er al vol mee en van mij mag dat nog eerder!ik woon zelf in den bosch…het is om de hoek 🙂 ik neem dan graag mijn moeder en dochter mee om de sfeer daar te proeven!

 21. Met al die donkere dagen voor Kerst zal KerstCreaties een lichtpunt zijn! Ik hou van
  gezelligheid en zo’n beurs maakt me vrolijk! Ook leuk als je zelf ook iets kan maken tijdens een workshop! Je krijgt ook zoveel inspiratie en ben er nog nooit geweest, en ben ook heel benieuwd naar de nieuwste trend Witch Spell ! Vooral het thema: Betovering & Magie ! Laat mij dat beleven!

 22. ik neem me elk jaar voor te gaan maar om allerlei redenen komt er niets van terwijl ik het zo heerlijk vind rond die feest dagen allerlei ideeen op te doen om met de kinderen te knutselen. thuis, scouting en buurt. nu haal ik dan altijd iets van internet wat altijd op hetzelfde neer komt. terwijl ik nu graag toch iets nieuws doe. je merkt dat door drukte van mensen zelf er keuzes worden gemaakt. en als je dan met iets orgineels komt komen kinderen wel en blijft de animo toch aanwezig.

 23. Vorig jaar was ik heel erg ziek dus toen heb ik alles gemist dit jaar wil ik er gewoon helemaal voor gaan en alles weer meemaken wat ik vorig jaar gemist heb. Ik heb een tijd in amerika gewoont en sinds die tijd is kerst echt een hele leuke tijd vooral het decoreren.Ik ben meestal een week bezig om alles te decoreren. Ik begin in augustus al met zoeken van ideen en om wat exta ideetje op te doen zo ik die kaartjes helemaal geweldig vinden.

 24. Lonnie Volavsek op

  Mijn dochter is in augusus getrouwd en wil voor de kerst de laatste nieuwste snufjes in huis halen.ik wil haar heel graag deze kaartjes kado doen!!

 25. Mijn dochter en ik zijn echte kerst freaken
  dit jaar word het helaas anders er is bij sinds sep borstkanker geconstateerd.
  dus echt kerst stemming word het niet in huis maar ik zou wel heel graag haar die kerstemming willen geven het zou mooi zijn als dat met deze kaartjes zou kunnen.