Trend Kerst 2012: Landelijk, romantisch & sneeuwwit

3

I’m dreaming of a white christmas ♫! Als je droomt van een witte kerst, dan kun je beter naar het buitenland gaan. Scandinavië of de Alpen; sneeuw gegarandeerd! Maar je kunt de sneeuw en het winter wonderland natuurlijk ook gewoon naar binnen halen. Wit is een van de trendkleuren voor kerst dit jaar en hartstikke populair.

Landelijk wit

Wit, witter, witst. En dan het liefst met een landelijk tintje. Combineer je witte versiering met (witgespoten) takken en creaties van hout. Schattige kerstmannetjes in neutrale kleuren, letterbakken in de vorm van huisjes of harten, kandelaren, kaarshouders & gevlochten manden maken deze landelijke witte stijl Deze kerstballen hieronder hebben geen metalen kroontje, maar een kroontje van touw. Erg origineel en super decoratief voor een landelijk effect!

Wit met zilver & grijs

Zilver en grijstinten combineren heel goed met wit. Combineer mat wit glas met glimmend zilver, mat grijs met glimmend en sprankelend wit (zoals de dennenappels hieronder) voor variatie binnen dit neutrale thema. Denk ook zeker aan met nepsneeuw bedekte bomen, sneeuwballen in je kerstboom & besneeuwde kerstkransen.

Sneeuwwit met ijsblauw!

Het kan natuurlijk ook een stuk moderner. De Bijenkorf combineert witte en zilveren kerstdecoraties met ijsblauw! Fel donkerblauw, lief lichtblauw en kobalt sieren de kerstbomen. Gecombineerd met doorzichte glazen kerstballen, witte veren en takken & glinsterende ijsvogels en uilen geeft het een winters & ijzig effect. Mooi!

Natuurlijk hoort bij deze ijswitte stijl ook nepsneeuw, nepijs en misschien zelfs blauwe of felwitte kerstlampjes, om het geheel af te maken! Ga jij voor wit dit jaar?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties

  1. Pingback: Trends Kerst 2012: wit, bont & rood!

  2. If I can ask, where I can find this shop (with all this decorations as on the picture)? I know that something similar was last year in Zaandam but I can not find it there anymore 🙁 Can you maybe help me a bit? 🙂