Kerst in de grootste Intratuin van Nederland!

0

[Advertorial] Het meest sfeervolle seizoen van het jaar is weer begonnen: de winter! Hét seizoen om de gezelligheid binnen te halen. Als het buiten koud is, vind je  bij Intratuin Halsteren alles om het binnen gezellig te maken en sfeervol de winter in te gaan. Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een beleving! De entree is iedere keer weer een verrassing. Bezoek de mooie winkel en beleef de kerst!

Grootste Intratuin van Nederland

Intratuin Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland. Een dagje naar Intratuin Halsteren is echt een dagje uit. Je kunt er heerlijk een hele dag vertoeven: geniet van een heerlijke lunch of high tea in het restaurant, doe inspiratie op voor de kerst, bekijk de nieuwste kersttrends, krijg professioneel advies van stylisten en nog zo veel meer!

(Kunst)kerstbomen

Kies je dit jaar voor een echte kerstboom of voor een kunstkerstboom? Het verschil tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom wordt steeds kleiner en is haast niet meer te zien. Intratuin Halsteren heeft een ruime keus aan kwaliteitskerstbomen: van kleine schattige boompjes tot enorm grote stoere kerstbomen. Een echte kerstboom geeft wel de echte kerstsgeur af, maar aan de andere kant vraagt deze natuurlijk wel meer onderhoud.

Kerst Intratuin Halsteren

De kunstkerstbomen bij de Intratuin in Halsteren staan opgesteld alsof het een bos is. De keuze is enorm. Wil je een kleine of grote boom, met of zonder (LED)-lichtjes? Dan heb je nog de keus uit allerlei verschillende soorten naalden. Sommige bomen moet je echt even aanraken en voelen om te geloven dat het een kunstkerstboom is.

Kerstthema’s

Ieder jaar wordt de kerstafdeling ingedeeld in vier verschillende thema’s. Zo is er voor iedereen een passend kerstthema. Dit jaar zijn de thema’s:

Luxe historie

Landelijk en klassiek: dat is de stijl Luxe historie. Hiermee haal je de sfeer van een winters chalet in huis met een knisperend haardvuur, een gewei aan de muur, een heerlijke zachte bank om in weg te kruipen… Met bontplaids, grof gebreide truien en sfeervolle woonaccessoires breng je het warme wintergevoel naar binnen.

Kerst Intratuin Halsteren

Winter Wildernis

Met Winter Wildernis kies je voor een strakke, moderne stijl, geïnspireerd op de natuur. Denk aan de luchten op de Noordpool, aan berkenbossen, sneeuwlandschappen en stoere ontdekkingsreizigers. Met Winter Wildernis haal je een combinatie van design en natuur in huis, een strak en sober interieur met ruige en natuurlijke producten, waaraan glans en luxe worden toegevoegd, door mooie wollen stoffen, glas, kristallen, zilver en parelmoer. Een wintergevoel zonder franje…

Charmant Folklore

Charmant Folklore is een landelijke, klassieke stijl. Geïnspireerd door folklore-invloeden van over de gehele wereld. Een stijl met een lijntje naar vintage en de oude stijl. Wie van cocooning houdt, zit met Charmant Folklore helemaal goed! Porselein, oud glas, bloemenmotieven en landelijke accessoires brengen een rustieke, landelijke sfeer bij u thuis.

Kerst Intratuin HalsterenKerst Intratuin Halsteren

Bonte Mix

Het wordt levendig en gezellig in huis met Bonte Mix! Deze stijl brengt producten in een nieuw jasje, met vrolijke kleuren en fantasievolle motieven. Bonte Mix is creatief, fleurig en vooral fun! Van versierde cupcakes tot feestelijke accessoires: met Bonte Mix wordt ’t een gezellige boel in huis!

Voor meer informatie kijk je op www.intratuinhalsteren.nl. Like Intratuin Halsteren ook op Facebook. Meer filmpjes van Intratuin Halsteren, met de laatste trends, tips van stylisten en meer, bekijk je hier.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Christmaholic is de grootste kerstblog van Nederland & België. Je vindt er alle inspiratie en tips op het gebied van kerst.

Reageer!