Robbie Williams steekt kerstverlichting Londen aan

1

Ik was deze week in Londen voor mijn werk, en wat een toeval, net deze week werd de kerstverlichting op Oxford Street aangedaan! Dus je begrijpt dat ik, als echte Christmaholic, dat niet wilde missen. Ieder jaar is het ontsteken van die lichtjes een hele happening, er komen duizenden mensen op af, niet in de laatste plaats omdat het altijd een huge celebrity is die het kerstseizoen offcieel inluidt. En dit jaar was dat Robbie Williams!

Robbie Williams!

Ik kwam om half 6 aan op Oxford Street en het was er al hartstikke druk. De straat was afgezet en voor het warenhuis House of Fraser was een groot podium opsgesteld. Robbie kwam op en deed 3 nummers (waaronder natuurlijk zijn nieuwe single “Candy”) en toen was het moment daar: er werd afgeteld vanaf 10 en ineens was Oxford Street helemaal in de kerstsfeer! Iedereen wenste elkaar Merry Christmas, het was erg gezellig. In dit filmpje zie je hét moment.

Jouw gezicht op de Christmas lights

De sponsor van de verlichting dit jaar is het boterhamsmeersel Marmite (slogan: “You either love it or you hate it”) en via hun Facebook app kun je zeggen of je een lover bent of een hater. Je uploadt een foto en je ontvangt een mailtje met een tijd erin – en gedurende die tijd is JOUW gezicht te zien in de kerstversiering op Oxford Street! Die van mij was al te zien op 7 November :). Aanrader!

Ben jij wel eens rond de kerst in Londen geweest?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Christmaholic die soms in Nederland, soms in Australië woont en heel veel reist (voor haar werk dat helaas niets met kerst te maken heeft). Daardoor een soort "razende reporter" voor Christmaholic.nl, met updates van over de hele wereld!

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie