♫ On This Winter’s Night – Lady Antebellum

1

Zoals elk jaar, komen er voor dit seizoen natuurlijk ook weer allerlei nieuwe kerstcd’s uit. Zo ook ‘On This Winter’s Night’ van Lady Antebellum; de Amerikaanse country pop-band, die je waarschijnlijk kent van hun Top 40-hit  ‘Need You Now‘ uit 2010.

Op het album staan verschillende klassiekers, maar dan in de typische romantische, tweestemmige countrypopuitvoering van Lady Antebellum. Denk aan hits als ‘All I Want for Christmas is You’ en ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’. De titelsong van het album, ‘On This Winter’s Night’ is het enige zelf geschreven nummer op het album.

http://www.youtube.com/watch?v=96NcU1axDfo

Wat denk je, een dertien-in-een-dozijn liedje of misschien wel een nieuwe klassieker in de maak?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!