Christmas in The Sand – Colbie Caillat

0

De heerlijke kleine, bubbly, zomerse liedjes van Colbie Caillat maken je altijd vrolijk! Voor dit seizoen heeft ze voor het eerst een kerstalbum opgenomen. Met niet alleen de traditionele ‘kerst in de sneeuw-liedjes’, maar ook zelfgeschreven sunny songs. De plaat heeft een voor de Amerikaanse beach babe zeer toepasselijke titel: ‘Christmas in The Sand‘.

Niet iedereen viert Kerst in de sneeuw

Natuurlijk zingt ze ook enkele kerstklassiekers, maar er is meer! Er staan maar liefst 5 door Colbie geschreven kerstnummers op het album. Aan Billboard vertelde Colbie dat haar kerstplaat is opgedragen aan de mensen die geen traditionele soort Kerst vieren. “Ik dacht, niet iedereen woont in de sneeuw of op koude plekken met Kerst, dus waarom schrijf ik niet een paar liedjes voor hun, om aan te sluiten bij wat kerst voor hen is!” En, heel toepasselijk, ze nam het album op “in mijn zwempak in de zon in California tijdens de zomer, tussen het zwemmen met mijn moeder en hondjes door, haha!” Luister je mee naar de titelsong?

Wat vond je ervan? Zou jij, net als Colbie, kerst in de zon willen vieren?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!