Beste Kerstshow 2012: stem op je favoriete tuincentrum

1

Tuicentra doen elk najaar weer hun best om de winkel helemaal in kerstsferen te brengen. Sommige doen dat zo mooi, dat er bustours georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld naar de kerstafdeling van de Intratuin te Duiven. Heb jij ook zo’n kerstafdeling bezocht? Dit jaar kun je stemmen op jouw favoriete kerstshow!

Tuincentrum met beste kerstshow 2012

De verkiezing ‘De Beste Kerstshow van Nederland 2012‘ wordt gedorganiseerd om te laten zien dat tuincentra een fantastische plek zijn voor het beleven van de kerstsfeer. En natuurlijk om jou als bezoeker van tuincentra de kans te geven je waardering te tonen voor de prachtige kerstshows die dit jaar gemaakt zijn! De wedstrijd wordt georganiseerd door tuincentrumvakblad TUINZAKEN en bloemistenvakblad De Pook, in samenwerking met de organisator van de toonaangevende vakbeurs Christmasworld in Messe Frankfurt (januari), brancheorganisatie Tuinbranche Nederland en met creatief bureau 2Dezign.

De genomineerde tuincentra

Er zijn 13 kerstshows genomineerd door een deskundige vakjury. Klik op een van de namen hieronder om een fotogalerij te bekijken op bestekerstshow.nl en natuurlijk eventueel je stem uit te brengen. Dat doe je door rechtsboven op de groene button ‘stemmen’ te klikken.

De genomineerde tuincentra staan in willekeurige volgorde.

Vakprijs & Publieksprijs: stemmen op je favoriete kerstshow

Stemmen kun je doen op de website bestekerstshow.nl. Hier vind je een overzicht van alle tuincentra. De genomineerde tuincentra hebben een witte stempel met ‘genomineerd’ erop. Je kunt natuurlijk ook op een van de links hierboven klikken. Als je stemt, maak je ook nog eens kans op een Nationale Tuinbon van 50 euro. Op 6 december 2012 wordt de publieksprijs bekend gemaakt. De vakprijs wordt in januari uitgereikt op de vakbeurs Christmasworld.

>> Lees ook onze verslagen van de kerstshows in de Intratuin Duiven, Intratuin Halsteren en Tuincentrum Osdorp.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

1 reactie

  1. Kan moeilijk mee stemmen want ik ben ver weg,maar wil delen dat ik vandaag bij Giga gardens was in de buurt van Albufeira in Portugal en ik ontzettend genoot van de deco daar.De eigenaar is Nederlander en daar stonden toch veschillende dingen die ik herkende van de tijdschriften en internet.Ga beslist voor de kerst nog een keer en meer kopen