Trends Kerst 2012: Zoet & Lief Roze

3

Is ‘pink your favourite colour’, zoals Aerosmith ooit zong? Dan ga jij vast voor een roze boom dit jaar! Goed nieuws; het is ook harstikke in in 2012. Van lieflijk babyroze tot hard oudroze, als het roze is, dan mag het!

Kerstversiering: roze met wit

Roze met wit is een uitstekende combinatie. Hou de witte ornamenten spierwit en kies voor verschillende kleuren roze. Van babyroze tot oudroze en misschien zelfs wel een beetje paars. De witte decoraties mogen best een beetje glimmen en glanzen, lekker feestelijk! Als je niet voor wit wil gaan, dan kunnen (mint)groene of gouden/zilveren ballen natuurlijk ook. En heb je wel eens aan een linthanger gedacht, zoals op de foto hieronder? Erg leuk voor een stralend zoet effect. Meer over linthangers en hangende decoratie lees je in dit artikel.

Bijzondere kerstdecoratie: hertenkoppen, hondjes & snoepjes

Je hebt het wellicht al eerder gehoord; dit jaar blijft het echt niet bij traditionele ballen in de boom. Hartstikke hot voor 2012 zijn decoraties in de vorm van snoepjes & koekjes en bijvoorbeeld taart en cupcakes. Ook hondjes (hondenkopjes) in allerlei soorten en maten zien we veel terug. En die decoraties zijn er natuurlijk ook in het roze! Perfect voor in een zoete boom.

Babyroze: kerstversiering voor baby- of meisjeskamer

In veel tuincentra vind je dit jaar kerstversiering voor de babykamer, in babyblauw en dus ook in babyroze. Denk aan babyroze knuffels, speeltjes, ballerina’s, veertjes en kerstballen om de boom in je babykamer mee te versieren. Of natuurlijk, als je erg van babyroze houdt, de boom in je huiskamer. Sweet pink!

Krijgt jouw kerstboom een ‘splash of pink’ in 2012? Ik ben benieuwd! We horen het graag in de reacties hieronder.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties

    • Saskia de Laat op

      Hoi Samantha, deze foto’s zijn gemaakt bij Tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Ik weet niet in welke provincie je woont?

  1. Pingback: Lief en zoet: kerstversiering 2012 - Kosin