Kerstcadeaus met een goed gevoel!

0

[Advertorial] Lekker in je vel zitten, je goed voelen is belangrijk. Soms word je van iets heel simpels zomaar blij. Denk eens aan vrolijke mensen om je heen, een vriendelijk gebaar, een glimlach die je krijgt op het moment dat je het niet verwacht. Het helpt je goed te voelen. Maar een goed gevoel kun je natuurlijk ook geven!

Inspireren, motiveren en blij maken!

Feel Goodies wil daar graag bij helpen, zeker in de decembermaand. In de webshop vind je daarom tientallen ideetjes voor cadeautjes en die inspireren, motiveren of gewoon blij maken. Cadeautjes voor jezelf, voor in het bedrijf waar je werkt of om een ander mee te verwennen. Feel Goodies is de plek waar je bijzondere kerstcadeaus vindt, waarmee je een ander een goed gevoel kunt geven.

Bijzondere kerstcadeaus

Ben je op zoek naar een speciaal kerstcadeau, voor die ene bijzondere persoon? Een kerstkado waarmee je zegt dat je om iemand geeft, van iemand houdt, iemand waardeert of iemand gelukkig wil maken? Dan ben je bij Feel Goodies aan het juiste adres! Wat dacht je van het ‘Groot Complimentenboek‘ dat boordevol staat met complimenten, tips om anderen te complimenteren en ga zo maar door.

Of het boek ‘Loswerken’ dat antwoord geeft op vragen als ‘Moet ik echt naar die vergadering?’ en ‘moet ik iets doen aan mijn werk-privébalans?’ of ‘moet ik voor mezelf beginnen?’ Het boek geeft stof tot nadenken over organisaties, banen en bazen. Echt een cadeau dat inhaakt op onze goede voornemens dus. En hoe gaaf zijn deze handgemaakte vilten kerstversieringen en servetringen uit Hongarije?

Doe mee met de kerstboomverkiezing van 2012 en maak kans op een prijzenpakket vol goede voornemens, met een cadeaubon van €25 voor Feel Goodies erin!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!