De Mooiste Kerstboom van Nederland & België 2012

0

De grootste kerstboom van Nederland en België, die staat in Lopik. Maar de mooiste, leukste, apartste, gaafste, gekste, meest bijzondere kerstboom van 2012, die staat natuurlijk in jouw huiskamer! Toch? Als je trots bent op jouw boompie, dan willen wij dat graag zien. Stuur je boom in en maak kans op een verwenpakket vol goede voornemens voor 2013!

Waarom een fotowedstrijd voor kerstbomen?

Omdat het leuk is! We houden van kerst en we houden van kerstbomen. Ze zijn gezellig, prachtig en stuk voor stuk uniek en een prachtig symbool van feestvreugde. Met de fotowedstrijd kun je jouw boom showen aan de rest van de Lage Landen en kunnen we genieten van elkaars kunstwerkjes. Misschien inspireert een van de foto’s je wel voor je kerstboom van volgend jaar?

Hoe maak je kans?

Iedereen boven de 18, woonachtig in Nederland of België, kan meedoen met de kerstboomverkiezing van 2012. De wedstrijd loopt van 7 december t/m 24 december 2012. In die periode kun je een foto van jouw boom inzenden. Stemmen op de bomen kan nog t/m 31 december 2012. Meedoen? Klik op de button hieronder!

Stuur een foto van jouw boom in!

 

Auteurs van Christmaholic zijn uitgesloten van deelname. De wedstrijd is alleen bedoeld voor personen, dus bedrijven mogen niet meedoen (zzp’ers mogen uiteraard wel de kerstboom op hun eigen kantoor inzenden).

Publieksprijs & vakprijs: 2 winnaars

We rijken 2 prijzen uit; een vakprijs uit (winnaar wordt gekozen door een deskundige jury van Christmaholic) en een publieksprijs (de kerstboom die de meeste stemmen heeft weten te verzamelen via de app). Je maakt dus 2x kans! Op 6 januari worden de winnaars bekend gemaakt via de site, via een persoonlijk e-mailtje en natuurlijk op onze Facebookpagina. Over de uitslag kan, zoals dat altijd is met winacties, niet worden gecorrespondeerd.

Wat valt er te winnen? €100 aan Goede Voornemens voor 2013!

2013 mag dan klinken als een jaar dat ongeluk gaat brengen, we spreken bij deze af dat dat niet gaat gebeuren! En al helemaal niet als je een van de twee verwenpakketten wint! Daar zit in elk geval in:

  • Gezonder eten: een voucher twv 35 euro van Vers van de kweker: terug naar echt! Bestel online groenten, fruit & zuivel direct bij de kweker. Verser en gezonder kan niet!
  • Geluksmomentjes grijpen: een waardebon twv 25 euro van Feel Goodies; de webshop met de leukste feel good gifts voor kerst, maar ook voor de rest van het jaar.
  • Meer mindful zijn: een spirituele Happinez-scheurkalender van het tijdschrift Happinez twv €15,95
  • Meer ontspannen: een Rituals-pakketje twv. €16,50 (voor man of vrouw)
  • Meer genieten: een lekkere fles bubbels
Stuur een foto van jouw boom in!

 

Kijk hier voor een overzicht van de ingezonden bomen en om te stemmen op jouw favoriet natuurlijk!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo