Feestmake-up: sexy ogen a la Adèle

0

In 2008 brak ze door met haar album 19 en de nummers ‘Chasing Pavement’ en ‘Make you feel my love’. Vanaf dat moment had haar carrière alleen maar een stijgende lijn. Maar Adèle word niet alleen geroemd om haar stem. Ook het feit dat ze er met een maatje meer beeldschoon uitziet wordt door iedereen bewonderd.

Feestmake-up op z’n Adele’s

Haar oogmake-up, die een moderne versie is van de jaren ’50 en ’60, wordt door veel vrouwen nagemaakt. Deze look is erg geschikt als avondmake-up en bijvoorbeeld ook voor de feestdagen. Zo creëer je de Adèle look.

Stap 1 Breng een crèmekleurige oogschaduw aan op het bewegend ooglid. Je kunt voor een dramatischer, opvallender effect ook gaan voor (donker)bruine of (donker)grijze oogschaduw.

Stap 2 Zet de arcadeboog aan met een lichtbruine oogschaduw en vervaag het goed.

Stap 3 Breng deze lichtbruine oogschaduw ook aan tegen de onderste wimperrand.
Stap 4 Met een donkerdere bruine oogschaduw zet je de arcadeboog nog eens aan, maar dan maar tot de helft van de arcadeboog.

Stap 5 Gebruik een eyeliner (neem wat je zelf het prettigst vind; liquid, cream of gel) en zet een dikke eyeliner tegen de wimperrand aan. Laat de eyeliner naar buiten toe omhoog lopen. De eyeliner loopt van dun in het binnenste ooghoekje naar dik naar de buitenste ooghoek. Zet eventueel, als je dat mooi vindt, ook nog een laagje eyeliner of oogpotlood onder het oog.
Stap 6 Met een laagje mascara en/of nepwimpers maak je het geheel af. Lees hier meer over het aanbrengen van kunstwimpers.

Om de Adèle-look helemaal af te maken, gebruik je een perzikkleurige lippenstift en rouge. Zo kun jij er tijdens de feestdagen net zo mooi uitzien als Adèle!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Deborah houdt van de gezelligheid tijdens de feestdagen. In het dagelijks leven is ze Allround Grimeur en visagiste. Op Christmaholic schrijft ze over nieuwe make-up trends en make-up tijdens de feestdagen. Lees meer over Deborah's werk op haar website en haar weblog

Reageer!

wp-puzzle.com logo