Leukste kerstmarkten en kerstactiviteiten in Nederland 2013

4

Wat is er deze winter allemaal te beleven? Welke kerstbeurzen, kerstmarkten en andere winterse en kerstactiviteiten mag je niet missen dit jaar? We zetten ze voor je op een rij!

Kerststad Valkenburg 2013

Van 15 november 2013 tot en met 5 januari 2014 is Valkenburg weer de plek van Nederland om kerstsfeer te proeven. Valkenburg noemt zichzelf dé Kerststad van Nederland.De stad wordt ook dit jaar weer omgetoverd in magische sferen en er is vanalles te beleven! Er zijn diverse kerstmarkten, onder andere in de prachtige Valkenburgse grotten. Lees meer over Kerststad Valkenburg (in 2012) in dit artikel. Zodra er meer bekend is over data en openingstijden, vullen we dit aan.

Margriet Winter Fair 2013

De Margriet Winter Fair 2013 vindt plaats van 15 november t/m 21 november 2013, uiteraard weer in de Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor een impressie van de Margriet Winter Fair 2012 de video hieronder.

Country & Christmas Fair 2013

In 2013 vindt alweer de 16e editie van de Country & Christmas Fair plaats bij Kasteel de Haar bij Utrecht. Openingstijden: woe. t/m zat. 11:00 t/m 22:00 uur, zon. 10:00 t/m 18:00. Lees hier ons verslag van de Country & Christmas Fair 2012. Meer informatie vind je op www.countrychristmasfair.nl.

Country & Christmas Fair 2012 069

Kerstcreaties Den Bosch 2013

De kerstbeurs van 2013: Kerstcreaties in de Brabanthallen in Den Bosch vindt plaats van 28 november t/m 1 december 2013. Meer informatie volgt in september 2013 op www.kerstcreaties.nl.

Dickens Festijn Deventer 2013

Het Dickens Festijn, de  jaarlijkse (kerst)activiteit in Deventer, wordt op 14 en 15 december 2013 gehouden. Je kunt weer genieten van honderden personages en tientallen taferelen uit de boeken van Charles Dickens, die door vrijwilligers worden nagespeeld en uitgebeeld. Het tweedaagse evenement wordt op initiatief van buurtbewoners en middenstanders sinds 1990 gehouden in het weekend voor Kerstmis in het middeleeuwse Bergkwartier, een deel van de oude binnenstad van Deventer. Lees meer op www.dickensfestijn.nl.

Ken of organiseer jij een evenement dat in dit rijtje thuishoort? Stuur even een mailtje naar info@christmaholic.nl met wat informatie en we zetten je evenement erbij!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties

  1. Ik ga samen met mijn zusje en moeder al voor de 20 of 21 keer een midweek naar Valkenburg,begin december.
    We doen elke maand een bedrag in de pot en daarvan betalen we het hotel,reis,entree etc.Toen we voor het eerst kwamen was de entree gratis en er was 1 grot.
    Veel veranderd,maar we genieten elk jaar weer.Van daaruit kan je ook naar Aken.
    Ik november een paar dagen naar Londen{verjaardags kado van vorig jaar nog van familie en vrienden}