Trouwen met kerst: ideeën voor winterse decoratie

2

Denk aan een winters landschap, een prachtig kasteel versierd met sprankelende kerstlichtjes en binnen een romantische winterse setting met flikkerende kaarsjes en weldadig versierde tafels en stoelen, waarin een gelukkig bruidspaar elkaar het jawoord geeft. Geen seizoen is romantischer dan de winter, en een echte Christmaholic trouwt dan ook het liefst in de laatste maand van het jaar. Daarom een reeks blogs over trouwen met kerst, boordevol inspiratie!

Inspiratie voor een stijlvolle kerstbruiloft

En deze keer; inspiratie om je trouwlocatie om te toveren in een prachtige, winterse kerstsetting. Wat dacht je van het winterwonderland-sfeertje dat is neergezet op de foto’s hieronder? Magisch, toch!

kerstbruiloft 15 kerstbruiloft 2 kerstbruiloft 9 kerstbruiloft 17

Natuurlijk

Sneeuwwit met natuurlijk groen en hier een daar een beetje bruin of een andere natuurtint, het blijft mooi. Niet zo koel als de foto’s hierboven, wel heel winters en sfeervol. En anno 2013 nog hartstikke in ook!

kerstbruiloft 7 kerstbruiloft 13 kerstbruiloft 16 kerstbruiloft 19 kerstbruiloft 25kerstbruiloft 27 kerstbruiloft 30kerstbruiloft 28kerstbruiloft 32kerstbruiloft 38 kerstbruiloft 42

Klassieke decoratie

Het kan natuurlijk ook een stuk klassieker, met de traditionele kerstkleuren wit, rood en groen. Dat geeft toch altijd weer een prachtig, sfeervol effect. Decoratie om stoelen, trappen en ballustrades zorgen voor instant sfeer.

kerstbruiloft 6 kerstbruiloft 8 kerstbruiloft 12 kerstbruiloft 14kerstbruiloft 33 kerstbruiloft 35 kerstbruiloft 36 kerstbruiloft 39kerstbruiloft 45

Winters gastenboek

En check deze ontzettend gave ideetjes voor een origineel gastenboek met een kerstig tintje. Een boodschap op een kerstbal of een prachtige antieke ski, gaaf! En winterse foto’s in ‘chaletstijl’ maken van de gasten voor in het gastenboek achteraf, ook hartstikke leuk!

kerstbruiloft 21kerstbruiloft 20kerstbruiloft 22 kerstbruiloft 23kerstbruiloft 41 kerstbruiloft 43

En, ben je al geïnspireerd? Of trouw je toch liever in een fleurige, zomerse setting? Misschien heb je nog andere decoratie-ideetjes voor een winterse bruiloft rond de kerst? Laat het dan zeker weten met een comment hieronder. Wil je meer inspiratie opdoen voor een winterse bruiloft (met kerst)? Bekijk dan dit Pinterest bord over Trouwen met Kerst (meer dan 200 foto’s!).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties